jedna osoba ozlijeđena

Novi detalji prometne nesreće na Verudi: Prešao u drugu prometnu traku i izazvao sudar, pa udario u zid i u rasvjetni stup. "Napuhao" je skoro tri promila!

| Autor: Marina Vukšić


Kako je Glas Istre pisao, jučer oko 19.10 sati u Ulici Veruda u Puli dogodila se prometna nesreća.

Više o događaju saznajemo od Nataše Rogić, glasnogovornice Policijske uprave istarske:

- U prometnoj nesreće jedna osoba je lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 47-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,89 promila upravljao automobilom krapinskih registracijskih oznaka kolnikom Tomasinijeve ulice.

Dolaskom do Ulice Veruda vozač je zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uzrokovanih alkoholom prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je udario u automobil pulske registracijske oznake kojim je upravljao 63-godišnji talijanski državljanin.

(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću 47-godišnjak se udaljio s mjesta nesreće bez da je razmijenio osobne podatke i podatke o vozilu s drugim sudionikom prometne nesreće te je u zavoju udario prvo u ogradni zid, pa u stup javne rasvjete.

Ozlijeđenom 47-godišnjem vozaču pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Nakon što bude otpušten iz bolnice policija će nad njim provesti kriminalističko istraživanje, navodi Rogić.

(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter