TORDINCI

Opsada u Slavoniji: Bacao molotovljeve koktele, pa se polio benzinom i prijeti bombom

| Autor: Glas Istre
(Snimio Borna Jaksic/Pixsell)

(Snimio Borna Jaksic/Pixsell)


Opsadno je stanje u Tordincima, mjestu u Vukovarsko-srijemskoj županiji, gdje se muškarac zatvorio us voju kuću i prijeti. Navodno je bacao molotovljeve koktele na drugu kuću, a prema zadnjim informacijama, javljaju 24sata, policija je potvrdila da muškarac prijeti bombom.

Na teren su stigli i specijalci, kako se vidi na fotografijama s mjesta događaja, muškarca policijski snajperisti drže na nišanu. U tijeku su pregovori da se preda.

Bacao molotovoljeve koktele

Lokalni portal Vinkulja.hr javlja da je muškarac koji iz kuće prijeti bombom 57-godišnji bivši zaštitar. Navodno se polio benzinom nakon što se zabarikadirao u kuću.

Drama je započela još ujutro.

"Oko 9 ujutro je sve krenulo. Posvađao se sa susjedima, gađao im kuću molotovljevim koktelima pa pobjegao kod sebe doma. Polio se benzinom, zaključao u kuću i prijetio bombom", ispričao je za 24sata čitatelj.

Cijela ulica je u blokadi, a kuću su okružili policija i vatrogasci.

Nije prvi put da radi probleme po selu

"Ovo nije prvu put da pravi probleme po selu, jednom je prijetio i mome sinu da će ga zaklati, ali nikada stvari nisu izmaknule kontroli do ove mjere. Strašno!", rekla je za Vinkulju Ljubica Damjanović.

Njezin suprug Ivica dodaje da muškarac već dugo ima psihičkih problema.

"Žena i djeca su ga napustili, ima brata skrbnika, ali dugo ga nismo vidjeli da dolazi. Često zna praviti probleme u selu, no ovako nešto nismo očekivali. Prilikom gašenja požara lakše je ozlijeđen jedan policajac", rekao je za Vinjulja.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of