PREMINULA U BOLNICI

Tragična prometna nesreća: Vozačicu ubola osa, pa izgubila kontrolu nad automobilom i zabila se u tramvaj

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Snimio Damir Krajac / Cropix)

Ilustracija (Snimio Damir Krajac / Cropix)


U tragičnoj prometnoj nesreći u Zagrebu, vozačica (61) navodno je zbog alergijske reakcije na ubod izgubila kontrolu nad autom te se zabila u tramvaj koji je dolazio u suprotnom smjeru, piše 24 sata.

- To su sve pretpostavke kako je preminula, ništa još ne znamo službeno. Čekamo da nam sve pojasne, kratko je za 24 sata rekao suprug 61-godišnje vozačice koja je umrla u bolnici nakon što se u subotu oko 21.20 sati automobilom zabila u tramvaj linije 4 na Maksimirskoj cesti u blizini Dinamova stadiona u Zagrebu.

24 sata neslužbeno doznaje, da je 61-godišnjakinja kratko prije prometne nesreće pretrpjela ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju. Navodno je upravo njezino teško zdravstveno stanje uzrok prometne nesreće i smrti koja je nastupila u KBC-u Zagreb.

- Automobil je odjednom iz lijevog traka prešao u desni, a zatim velikom brzinom udario u tramvaj. Strašno je izgledalo. Došli su policija, Hitna i vatrogasci, koji su morali rezati vrata kako bi došli do unesrećene žene. Jedva su ju uspjeli izvući iz potpuno smrskanog automobila - rekao nam je čitatelj koji je svjedočio nesreći. Zagrebačka policija je izvijestila da se vozačica Mercedesa zagrebačkih registracija kretala cestom u smjeru zapada, ali je potom, iz neutvrđenih razloga, kraj kućnog broja 128 prešla u suprotan smjer i naletjela na tramvaj koji je vozio prema Dubravi.

Očevici nesreće tvrde da je cijeli prednji dio auta završio pod tramvajem. Prvo su na mjesto nesreće došli policajci i djelatnici Hitne, koji su unesrećenoj ženi uspjeli staviti Schanzov ovratnik, ali je nisu mogli izvući iz auta. Unesrećena žena je nakon nesreće bila pri svijesti. Vatrogasci su hidrauličnim škarama izrezali dio auta, a zatim su ga vitlom izvukli od ispod tramvaja. Nakon što je vozačica oslobođena, utvrđeno je da su joj slomljene obje noge.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter