DIVLJACI NA SKIJALIŠTU

BMW-om radili gluposti po Platku, a onda je došlo i do tučnjave

| Autor: Glas Istre
Platak, ilustracija

Platak, ilustracija


Izletnici koji su se u nedjelju zabavljali na popularnom skijalištu Platak nedaleko Rijeke  doživjeli su šok kada se oko 20 sati pred njima počelo odvijati neviđeno divljaštvo.

- Sjedili smo u baru, gdje smo se došli podružiti nakon posla. Smijali smo se, pričali i opuštali kada se na skijaškoj stazi pojavio crni BMW s nekoliko mladića i djevojaka. Nismo mogli vjerovati kada su s autom počeli "driftati" na stazi za skijaše i sanjkaše. Divljački su se tako vrtjeli dok se autom nisu ukopali u snijegu. Jedan čovjek iz kafića je u jednom trenutku otišao po nešto do obližnje ambulante. Mislim da ih je u prolazu upozorio na nedolično ponašanje. Oni su mu tada prišli i ubrzo smo iz kafića vidjeli naguravanje između njih te tučnjavu. Nekolicina nas odmah je istrčala pomoći i razdvojiti ih, pri čemu je troje dečki ozlijeđeno. Svojim očima sam vidio kako su jednog od njih cipelarili u glavu dok je ležao onesviješten na podu. Stvarno ružno i za svaku osudu, pogotovo jer sam kasnije čuo da su napadači navodno MMA borci. Ne znam da li je to istina, ali ako je, to sigurno nisu sportaši nego neodgojeni divljaci, kazao za 24 sata svjedok koji je priskočio pomoći ozlijeđenima te pozvao hitnu i policiju.

Dodaje kako su napadači bili vidno alkoholizirani. Teže ozlijeđenog mladića, koji je zaprimio udarce u glavu, dečki su polegli na dasku i imobilizirali do brzog dolaska hitne službe, koja je njega i dvojicu lakše ozlijeđenih prevezla u bolnicu. Nakon pružene liječničke pomoći pušteni su na kućnu njegu. Ubrzo je stigla i policija koja je napadače zatekla kraj uglavljenog automobila.

IZ PU primorsko goranske potvrđuju kako su dojavu o incidentu zaprimili oko 20:10 sati.

- Nakon zaprimljene dojave o tučnjavi policija je izašla na teren i intervenirala. U vezu s događajem dovode se tri osobe nad kojima se vrši postupanje, kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice, kratko kažu iz riječke policije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of