SLUČAJ "POKVARENI POLICAJAC"

Suđenje skupini pulskih dilera i bivšim policajcima ulazi u završnu fazu. Goran Frančula iznio vrlo zanimljivu obranu

U to sam vrijeme Amira Jusufovića poznavao isključivo kao policajca koji je dolazio u restoran moga oca gdje sam radio. Tamo sam ga vidio svega nekoliko puta, i to s drugim policajcima koji su također dolazili s njim na ručak i znali smo par puta popričati. Potpuna je laž da sam s njime komunicirao putem broja 091-504***. Vjerujte da bi USKOK imao snimljeno da smo nas dvojica bilo kada pričali ili da smo se osobno susreli, a da to nije bilo u restoranu, izjavio je, između ostalog, Goran Frančula

| Autor: Marcello ROSANDA
Ilustracija (foto: PU Istarska)

Ilustracija (foto: PU Istarska)


"Prije svega želim reći da apsolutno da nisam kriv za ovo za što me se optužuje. Nikada nisam prodao drogu ni Andreju Butkoviću ni Domagoju Caru. Isto tako nisam imao nikakvu zaštitu od Amira Jusufovića, niti me on povezao u nekakvo zločinačko udruženje", kazao je jučer u svoju obranu navodni pulski diler drogom Goran Frančula na riječkom Županijskom sudu gdje je nastavljeno višegodišnje suđenje skupini dilera drogom i tada visokorangiranim istarskim policajcima koje je USKOK optužio da su bili dio istarsko-riječke zločinačke hobotnice i da su se udružili radi trgovine drogom.

Poznanstvo iz restorana

"U to sam vrijeme Amira Jusufovića poznavao isključivo kao policajca koji je dolazio u restoran moga oca gdje sam radio. Tamo sam ga vidio svega nekoliko puta, i to s drugim policajcima koji su također dolazili s njim na ručak i znali smo par puta popričati. Potpuna je laž da sam s njime komunicirao putem broja 091-504***. Vjerujte da bi USKOK imao snimljeno da smo nas dvojica bilo kada pričali ili da smo se osobno susreli, a da to nije bilo u restoranu", izjavio je Frančula.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater