ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

U Puli uhvaćen diler: Pronašli mu razne vrste droga i veću količinu novca

Muškarac je posjedovao razne vrste droga i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge

| Autor: Glas Istre
(Foto: PU Istarska)

(Foto: PU Istarska)


Provedenim kriminalističkim istraživanjem, pulska je policija utvrdila sumnju da je 35-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici su 17. studenoga oko 17.25 sati u Zagrebačkoj ulici u Puli postupali prema muškarcu koji je kod sebe imao 26 grama bijele praškaste materije, za koju je preliminarnim testiranjem dobivena pozitivna reakcija na amfetamin. Osim droge, 35-godišnjak je kod sebe imao i veću količinu novca u različitim valutama te su ga policijski službenici uhitili zbog sumnje da se bavi preprodajom droge.

(Foto: PU Istarska)(Foto: PU Istarska)

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su 18. studenoga obavili pretrage vozila, doma i drugih prostorija koje 35-godišnjak koristi.

Prilikom pretraga pronašli su oko 40.1 gram amfetamina, 79.7 grama marihuane, 0.6 grama hašiša i jednu tabletu Ecstasy. Također su pronašli i 320.4 grama bijele, praškaste, nepoznate materije i jednu digitalnu vagu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. studenoga u poslijepodnevnim satima, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinici Policijske uprave istarske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini