NAJNOVIJEKOBNO PREVRTANJE

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U BIČIĆIMA Djevojčica i njena prabaka s traktora pale u kovu pa ih poklopila traktorska prikolica. Nesreći je kumovao kvar ili SPLET NESRETNIH OKOLNOSTI?

| Autor: Marica KOŠTA
Foto: CROPIX

Traktor s prikolicom kojim je upravljao 79-godišnji L. L., suprug stradale žene i pradjed poginule djevojčice, na uzbrdici je počeo kliziti unatrag * 79-godišnjak, koji se inače kreće uz pomoć štaka, uspio se izvući iz lokve te je, budući da mu je mobitel bio mokar i da na tom području nema signala, otišao po pomoć…

 

Nisu još poznate sve okolnosti pogibije petogodišnje djevojčice i njezine 74-godišnje prabake A. L. iz mjesta Bičići kod lokve Močar u šumi u Bičićima, no možda bi vještačenje traktora koje je naložilo državno odvjetništvo moglo rasvijetliti zašto je došlo do tragedije koja je u utorak navečer zadesila ovo malo istarsko mjesto na Barbanštini.

Policija je izvijestila da je dosad utvrđeno da je do prevrtanja traktora s priključkom došlo u utorak oko 19.30 sati kada je 79-godišnji L. L. iz Bičići na šumskom putu upravljao traktorom IMT 533 koji je dolaskom do uzbrdice, iz zasad neutvrđenih razloga, počeo kliziti unatrag. Na stražnjem dijelu traktora nalazio se priključen takozvani sanduk u kojem je muškarac nepropisno prevozio svoju 74-godišnju suprugu i njihovu petogodišnju praunučicu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam