doneseno rješenje

Pokrenuta istraga protiv 26-godišnjaka U CASINU U ROVINJU ZAPOSLENICI PRISLONIO NOŽ NA VRAT I TRAŽIO DA OTVORI SEF

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Županijsko državno odvjetništvo u Puli je 13. studenog 2021., provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja 26-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske te je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv imovine razbojništvom, jedno kazneno djelo protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama te jedno kazneno djelo protiv gospodarstva nedozvoljenom trgovinom.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 26-godišnjak 9. studenog 2021., maskiran i uz uporabu noža počinio kazneno djelo razbojništva u kasinu u Rovinju odnosno da je prišao s leđa zaposlenici odnosno 47-godišnjoj hrvatskoj državljanki te ju uhvatio za ovratnik prsluka i košulje i drugom rukom prislonio nož uz vrat tražeći da otvori sef. Oštećenica je, u strahu za vlastiti život, to i učinila te je okrivljenik uzeo iz sefa novac u ukupnom iznosu od 150.000,00 kuna.
Osnovano se sumnja da je 12. studenog 2021. u Rovinju, neovlašteno radi daljnje prodaje, kod sebe držao 5,5 grama droge amfetamin i 125 grama droge marihuana.
Osnovano se sumnja i da je 10. studenog 2021. u Rovinju, za iznos od 260.00 kuna kupio od nepoznate osobe i kod sebe neovlašteno držao rezani duhan u ukupnoj količini od 1.990 grama koji nije označen duhanskim markicama nadležnog ministarstva.

Sudac istrage Županijskog suda u Puli-Pola prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i odredio istražni zatvor protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom