PULA

POKUŠAJ UBOJSTVA U ZADARSKOJ Prema neslužbenim informacijama ozlijeđen je 23-godišnji I. G. iz Pule, za počiniteljem policija još traga

| Autor: Mateo SARDELIN
(D. MEMEDOVIĆ)

Prema neslužbenim informacijama u Zadarskoj ulici u Puli je u subotu ujutro oko 11 sati ozlijeđen 23-godišnji I. G. iz Pule, a za počiniteljem policija u popodnevnim satima još traga. Iz policije su nakon događaja izvijestili da je mladić u životnoj opasnosti, no tijekom dana je operiran u pulskoj Općoj bolnici i popodne smo dobili informaciju da je nakon zahvata van životne opasnosti.

Motiv sukoba i teškog ranjavanja nije poznat, no policija radi na terenu na rasvjetljavanju svih okolnosti događaja i traga za osobom koju dovode u vezu sa ozljeđivanjem. Naime, policija je zaprimila dojavu da je u zgradi u Zadarskoj ulici u Puli oko 11 sati pronađen ozlijeđeni mladić. Zbog zadobivenih ozljeda, prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Prema neslužbenim informacijama mladić je uboden nožem, a pronađen je na stepenicama zgrade u lokvi krvi. Neslužbeno, radi se o sukobu dvojice mlađih muškarac iz Pule.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini