U LISTOPADU

PROMIJENJEN TERMIN: Plava Laguna 5150 Poreč triatlon održat će se u terminu tradicionalnog porečkog triatlona

| Autor: Glas Istre
Plava Laguna 5150 Poreč triatlon

Plava Laguna 5150 Poreč triatlon


- Nakon što smo procijenili situaciju s pandemijom COVID - 19, epidemiološki okvir emitivnih zemalja kao i sigurnosnih mjera na tim tržištima, odlučili smo odgoditi Plava Laguna 5150 Poreč triatlon za termin 10. listopada, kada se inače održava tradicionalni porečki triatlon, poručuju organizatori te dodaju: "U dogovorima s našim partnerima uključenim u organizaciju utrke odlučili smo se za objedinjeno jesensko izdanje natjecanja", poručuju iz Plave Lagune.

Svi registrirani sportaši već su trebali zaprimiti e-mail s dodatnim informacijama.

Svima koji su već uplatili svoje kotizacije za Plava Laguna 5150 Poreč triathlon kotizacija se automatski primjenjuje za događanje na jesen. Za sva dodatna pitanja, natjecatelji se mogu javiti na croatia5150@ironman.com.

- Naš tim će nastaviti marljivo raditi kako bi stvorili uvjete za odličnu utrku u listopadu. Naši hoteli će i u svibnju biti otvoreni za sve goste koji su već rezervirali svoj smještaj i posluju prema najvišim higijenskim standardima. Zahvaljujemo sportašima, volonterima i partnerima na razumijevanju. U međuvremenu, iskoristimo dodatno vrijeme za treniranje, zaključuju iz Plave Lagune.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of