favoriti

Rukometašice Rudara danas dočekuju Podravku

| Autor: Branko BIOČIĆ
(Foto ŽRK Rudar)

(Foto ŽRK Rudar)


Danas (19 sati) rukometašicama Rudara predstoji odigravanje odgođene utakmice s najtrofejnijim klubom, Podravkom iz Koprivnice.

- Djevojke ovu utakmicu moraju shvatiti ozbiljno i pokušati se prikazati u što boljem svijetlu. Plan je da sve djevojke dobiju priliku da zaigraju i da ekipu pokušamo što više sačuvati za naredne dvije utakmice protiv Dugog Sela i Zrinskog. Ritam srijeda, subota, srijeda je zahtjevan i treba biti oprezan da se izbjegnu eventualne ozljede.

Svojevrsni je to praznik rukometa u našoj dvorani te pozivamo gledatelje da dođu pogledati utakmicu protiv europske ekipe i pozdraviti cijeli niz reprezentativki u njihovim redovima te podržati domaće djevojke u pokušaju ostvarivanje što boljeg rezultata - rekao je trener Rudara Diego Datos.

- Iako se možda čini da su oni favoriti na papiru, ne smijemo dopustiti da nas to obeshrabri. Naprotiv, upravo u ovakvim situacijama možemo pokazati pravi karakter, zajedništvo i borbeni duh koji nas krasi. Ova utakmica predstavlja test naših vještina, ali i naše mentalne snage.

Bit će trenutaka kada će protivnice pokazati svoju moć, ali i trenutaka kada ćemo imati priliku pokazati svoje talente i sposobnosti. Važno je da ostanemo fokusirane i motivirane tijekom cijele utakmice, jer svaki korak na terenu predstavlja priliku za učenje, napredak i osobni razvoj. Bez obzira na rezultat na semaforu, bitno je da izađemo s terena bez ikakvog žaljenja, znajući da smo dale sve od sebe - rekla je 19-godišnja Nikol Kremer, koja je stigla iz Umaga i igra na poziciji srednjeg vanjskog.

- U redove "labudica" sam stigla prije mjesec dana i osjećam se odlično. Dobro treniramo, odlično se slažem s ekipom i zaista uživam ovdje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater