žrk rudar

Nova važna pobjeda labinskih rukometašica

| Autor: Branko Biočić
(Snimio: Branko Biočić)

(Snimio: Branko Biočić)


Rudar – Koka Varaždin 33:28 (20:16)

LABIN - Dvorana SC Franko Mileta, gledatelja 300. Suci: Lovro Kasunić i Sašo Nikolovski (oba Karlovac), Delegat: Boris Čačić (Vir)

RUDAR: Kamenar, Peršić 1, Šumberac 3, Zahtila 5, Bradanović, Vrkić 2, Belušić, Pavić, Šegota, Malić, Kremer, Miočinović 3, Đuzel 6, Jajčević 13 (6), Trener: Diego Datos

KOKA: Crnjak, Pajić 3, Perić, Krajpl 6, Rogina 6 (2), Strahija 4, Šopar, Košćak 3, Tušek, Topolovec, Ivančić 6 (2), Selak, Mrazović, Laptoš. Trener: Vladimir Canjuga

Sedmerci: Rudar 7(6), Koka 5(4), Isključenja: Rudar 4 min, Koka 4 min.

(Snimio: Branko Biočić)(Snimio: Branko Biočić)

Vrlo važna pobjeda labinskih rukometašica koje su se na ljestvici izjednačile s Kokom. Domaće su superiorno krenule kažnjavajući greške igračica Koke pa su tako povele s 3:1, a nakon što je rezultat u 8. minuti bio 5:5, prednost Labinjanki u 21. minuti iznosila je sedam razlike.

Rudar je igrao dobru obranu te brzim kontrama i polukontrama stvarao prednost. Bilo je velikih 17:10 i činilo se da je utakmica riješena. Međutim, borbene gošće postupno su smanjivale prednost koja je mogla biti i tjesnija da na gol nije stala Andrea Pavić i obranila nekoliko lopti, pa su labinjanke ipak na odmor otišle s četiri gola razlike.

U nastavku se igralo gol za gol, pomalo i nervozno, pa se u zadnjih deset minuta ušlo s 27:25 za Rudar. Gošće su se digle, domaće su upale u malu krizu. Ipak, zahvaljujući obranama Pavić, izvrsnoj Jajčević i Natali Zahtila Rudar je utakmicu priveo sigurno kraju do uvjerljivih 33:28.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater