labudice posustale

Labinske prvoligašice upisale poraz

| Autor: Glas Istre
(Foto ŽRK Rudar)

(Foto ŽRK Rudar)


RUDAR : LOKOMOTIVA      22 : 34

LABIN - SC Franko Mileta. Gledatelja 250. Sutkinje: Vlatka Stipetić i Ivana Kirasić (obje Ogulin).

RUDAR: Kamenar, Peršić, Marić 1, Šumberac 2, Zahtila 5 (2), Bradanović 2, Vrkić, Belušić 1, Pavić, Šegota, Malić 3 (2), Kremer, Miočinović 3, Đuzel 2, Ugrin, Jajčević 3.

LOKOMOTIVA: Marić 2, Burić 4, Tupek, Stanić 1, Dramac 7, Japundža 6 (3), Lisjak, Mamić, Trunković 3, Bilandžić, Boucek, Sedloska 2, Fureš, Zrilić 5, Kraljević, Prkačin 3.

Sedmerci: Rudar 7 (4), Lokomotiva 3 (3), Isključenja: Rudar 4, Lokomotiva 6 minuta.

Puhale za vrat

Iako su se Labinjanke dobro držale u prvom poluvremen i stalno puhale za vrat Lokomotivi, a u 17. minuti povele 9:8, nakon što su gošće vodile 3:7, na kraju je ipak presudila kvaliteta i duža klupa. Dojam je da su "labudice" na odmor mogale otići i s manjim zaostatkom da nije bilo previše tehničkih grešaka. Ana Jajčević nije realizirala dva sedmerca, a kod 11:11 u 24. domaće igračice nisu iskoristile dvije igračice viška. Naprotiv, Lokomotiva je bez dvije isključene igračice otišla na 11:13, a Rudar nije uspio postiči nijedan gol. U 20. minuti ozlijedila se i kružna napadačica Ansu Đuzel, koja više nije ulazila u igru.

U nastavku se nakon 17:19 raspala igra domaćih rukometašica pa su gošće napravile seriju 1:9 i u 53. minuti imale 18:28. U igri Rudara nedostajao je šut izvana, prodano je nekoliko lopti i nerealizirano nekoliko zicera što su igračice Lokomotive kažnjavale i povećavale svoju prednost do konačnih 12 razlike.

Trener Datos ubacio je na kraju mlade snage i u tom se razdoblju istakla mlada Anastasija Malić, koja je postigla tri gola, od čega dva iz sigurno realiziranih sedmeraca. I trener Lokomotive dao je na kraju priliku mladim igračicama sa klupe.

Ponestalo snage

- Jako smo krenule u utakmicu, cijeli tjedan analizirale smo igru Lokomotive. Bolje smo odigrale prvo poluvrijeme a kasnije je ponestalo i snage. Ipak bolje smo odigrale sada nego kod njih. One su ipak iskusnija i kvalitetnija ekipa što se vidi po rezultatima i mjestu na tablici. Dobila sam priliku kao i ostale mlade igračice i nadam se da sam opravdala očekivanja, rekla je Anastasija Malić.

- Znali smo da je Lokomotiva kvalitetnija od nas. Solidno smo se držali jedan dio utakmice ali zbog manjeg rostera, ozljeda i slabijeg treniranja došlo je to na naplatu u drugom poluvremenu koje je bilo na strani gošći. Sada je velika pauza za Uskrs i obveza reprezentacije pa prvu slijedeću utakmicu igramo tek 10. travnja protiv Podravke u Labinu. Biti ćemo u sličnom sastavu, pokušat ćemo pružiti što bolji otpor i pripremiti se za one utakmice koje nama život znače, rekao je trener Rudara Diego Datos.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini