DAVID PROTIV GOLIJATA

Labinske prvoligašice dočekuju državne prvakinje: Traži se ozbiljnost i požrtvovanost

| Autor: Branko BIOČIĆ
Ivana Vrkić

Ivana Vrkić


Nakon dva gostovanja rukometašice Rudara vraćaju se na domaći parket, u subotu u 18 sati u goste im dolazi Lokomotiva, aktualni državni prvak.

- Lokomotiva je težak protivnik. Ekipa je to sastavljena od reprezentativki više država. Mi smo na domaćem terenu i pokušat ćemo se šta bolje prezentirati pred domaćom publikom. Nadam se da ćemo do kraja tjedna ostati zdravi. Izostanaka osim onih već znanih neće biti. Od djevojka ću tražiti da budu angažirane ozbiljne i požrtvovne. Rukomet je kolektivni sport, sve djevojke moraju dati svoj doprinos. Jedino tako možemo biti konkurentni i pokušati parirati u ovom trenutku kvalitetnijem protivniku - kaže Diego Datos, trener labinskih rukometašica.

- U subotu nas na domaćem terenu čeka utakmica s ponajboljim klubom u Hrvatskoj. Odradili smo video analizu i znamo koji su nam planovi. Iako znamo tko je favorit u ovoj utakmici mi ne planiramo odustati prije isteka 60. minute te želimo pružiti našim vjernim gledateljima što bolju borbu i dobar rukomet. Utakmicu, također, moramo shvatiti ozbiljno jer nam nakon Lokomotive i Podravke slijede jako bitne utakmice koje bi mogle biti zrcalo pristupa. Ovim putem pozivam sve naše vjerne navijače da nam budu potpora i ove subote u SC Franko Mileta - poručila je lijevo krilo Ivana Vrkić.

U sportu su uvijek moguća iznenađenja, pogotovo pred domaćim navijačima, često je David znao pobijediti Golijata. Možda se to dogodi i u subotu u SC Franko Mileta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum