MOTOVUN

Općina daje u najam na pet godina općinsko poljoprivredno zemljište "Rentaju" se oranice, vinograd, voćnjak i pašnjak


Općina Motovun je raspisala natječaj kojim u zakup na pet godina daje šest čestica poljoprivrednog zemljišta u općinskom vlasništvu. U katastarskoj općini Brkač, južno od sela Brkač, u najam na pet godina daje se poljoprivredno zemljište (k.č. 418) površine 1.226 četvornih metara, u naravi je oranica.

Početna cijena godišnjeg zakupa zemljišta iznosi 367,80 kuna. Istočno od sela Monte u zakup se daje poljoprivredno zemljište (k.č. 429 i 430) površine 809 četvornih metara, u naravi oranica. Početna cijena godišnjeg zakupa zemljišta iznosi 242,70 kuna, isto na pet godina. U katastarskoj općini Kaldir u najam na pet godina daje se poljoprivredno zemljište (k.č. 1.038) u ukupnoj površini od 1.470 četvornih metara. Zemljište se nalazi u Bertošićima, ispod ceste prema selu Lazi, a u naravi je vinograd. Početna cijena godišnjeg zakupa zemljišta iznosi 441 kuna.

U katastarskoj općini Motovun u najam na pet godina daje se poljoprivredno zemljište (k.č. 49/3 zgr. i dio 223/1) u ukupnoj površini od 500 četvornih metara. Zemljište se nalazi u Motovunu, u Ulici Angela Garbizze, uz staru praonicu, a u naravi je oranica. Početna cijena godišnjeg zakupa zemljišta iznosi 250 kuna. Također se na pet godina u najam daje poljoprivredno zemljište (k.č. 63, 64 i 70) u ukupnoj površini od 5.117 četvornih metara. Zemljište se nalazi u Motovunu, ispod zidina na Resselovom trgu, u naravi je oranica, voćnjak i pašnjak. Početna cijena godišnjeg zakupa zemljišta iznosi 1.535,10 kuna. I treće je poljoprivredno zemljište (k.č. 118/3 i 118/4) u ukupnoj površini od 1.695 četvornih metara nalazi se na zapadnoj padini Motovuna ispod Ulice Joakima Rakovca, a u naravi je oranica. Početna cijena godišnjeg zakupa zemljišta iznosi 508,50 kuna.

Rok za dostavu ponuda je 15 dana od dana objave obavijesti o natječaju u dnevnom tisku odnosno na oglasnoj ploči i internetskim stranicama Općine Motovun www.motovun.hr. Prispjele ponude otvorit će se dana 31. listopada godine u 12 sati u prostorijama Općine Motovun.(A. DAGOSTIN)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater