projektni dan u osnovnoj školi stoja 

Učenici će se imati prilike družiti s brojnim poznatim Puljanima. U goste im dolaze Stipe Drviš, Damir Burić i članovi grupe Nola

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


U Osnovnoj školi Stoja 30. travnja od 8.00 do 11.30 održat će se projektni dan pod nazivom "Pulska abeceda".

Cilj projektnog dana je upoznavanje učenika sa znamenitostima grada, sportašima, glazbenicima i drugim poznatim osobama iz Pule.

U susret projektnom danu učenici posjećuju brojne institucije i spomenike Pule:  Amfiteatar, Kaštel, Zvjezdarnicu, jedriličarski klub Vega, Radio Pulu... 

Na sam projektni dan u posjet učenicima će doći i brojni zanimljivi gosti poput olimpijaca sportaša Damira Burića, Stipe Drviša, rock sastava Nola i tom prilikom će se učenici upoznati s njihovim radom i karijerama.

Učenici će s učiteljima izrađivati makete popularnih atrakcija poput svjetlećih dizalica Uljanika, utvrde Kaštel, učiti o povijesti važnih spomenika Pule.

Poznati glazbenici Stjepan Hauser, Bruno Krajcar i Tamara Obrovac (nekadašnja učenica naše škole) dio su njihove abecede, a učenici će posjetiti i stadion te klub Istra 1961, Lungomare, Fort Verudelu itd.

"Očekujemo zabavan i poučan dan u školi te unaprijed zahvaljujemo našim gostima na uloženom vremenu", poručila je zamjenica ravnatelja škole Saša Bertanjoli-Marku. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of