čitateljica podijelila bizarno iskustvo

FOTO & VIDEO / Pogledajte u kakvom su se autobusu vozili putnici od Zagreba do Pule! Intervenirala i policija 

| Autor: Ana Orsag
(Snimila čitateljica)

(Snimila čitateljica)


Jutros se u redakciju Glasa Istre javila čitateljica koja nam je prenijela neugodno iskustvo sinoćnje vožnje s autobusnim prijevoznikom Brioni Pula na relaciji Zagreb - Pula. Njezinu poruku prenosimo u cijelosti:

"Jučer smo u 22.40 s prevoznikom Brioni Pula krenuli iz Zagreba mini busom na kojemu je bilo napuknuto staklo na prednjim vratima.  Dalje na autocesti, staklo je puklo i napravila se ogromna rupa.

(Snimila čitateljica Glasa Istre)(Snimila čitateljica Glasa Istre)

Mini bus su vozili dva Nepalca za koje ne znamo jesu li ikada prije prevozili ljude ili vozili uopće. Nakon što je staklo puklo na autocesti, oni su nazvali direktora Briona d.o.o koji je umjesto da im pošalje zamjenski autobus rekao da "hrabro nastave dalje". Mi smo se i dalje vozili autocestom i stigli smo do Rijeke gdje je došla policija. Umjesto da su Brioni poslali novi autobus, oni su na benzinskoj pumpi zaljepili staklo sa izolir trakom".

(Snimila čitateljica Glasa Istre)(Snimila čitateljica Glasa Istre)

Tijekom današnjeg dana pokušali smo kontaktirati Brione Pula kako bi nam objasnili cijelu stuaciju, no na telefone dostupne na internetskim stranicima nitko nije odgovarao na pozive. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom