nastavak priče

Autobus na liniji Zagreb-Pula s rupom u staklu "hrabro" vozio do Rijeke. Evo što se dogodilo nakon što je došla policija

| Autor: Petra Stefanović
(Snimila čitateljica)

(Snimila čitateljica)


Glas Istre je jučer objavio priču revoltirane putnice jedne autobusne kompanije koja je u petak navečer putovala iz Zagreba za Pulu. Naime, na prednjim vratima minibusa staklo je bilo napuknuto, a tijekom vožnje po autocesti ono je skroz puklo i napravila se rupa.

Rupa se lijepila izolir trakom nakon što je direktor kompanije vozačima poručio da "hrabro nastave dalje". Oni to i jesu, sve do Rijeke gdje je intervenirala policija.

Danas donosimo i nastavak priče nakon policijske intervencije - u redakciju se javila još jedna putnica iz nesretnog minibusa.

Kazala je kako su umjesto u 2.10 ujutro, u Pulu stigli tek u 6 ujutro jer je riječka policija minibus isključila iz prometa. Svi putnici su preko dva sata čekali da novi prijevoz pređe ovih 100 kilometara od Pule do Rijeke.

Da bi stvar bila bolja, vozač je strani državljanin koji ne govori ni hrvatski, ni engleski jezik što je dovelo do situacije da putnici komuniciraju s upravom putem telefona. Istom onom upravom koja je preporučila da "hrabro nastave dalje" s rupom u staklu.

"Nismo se osjećali sigurno u autobusu, i nije trebalo biti dozvoljeno da se ovako nešto dogodi", zaključuje putnica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum