uskrsni vikend

Dobra kapljica i gastro delicije: Pred Puležanima četiri dana druženja na Giardinima uz vinare južne Istre, fritule i glazbu

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
(Snimila Doria Mohorović)

(Snimila Doria Mohorović)


Uskrsni vikend ove godine donosi niz manifestacija diljem Istre, a u Pulu se vraća prepoznatljiva manifestacija "Predstavljanje vinara južne Istre".

Počevši od sutra pa do ponedjeljka 1. travnja, od 18 sati do ponoći, na Giardinima će se predstaviti devet vinara s juga našeg Poluotoka. Riječ je o vinima dobro znanim Istrijanima, a to su Benazić, Dobran, Šegota, Siljan, Teraboto, Marčeta, Kalavojna, Diković i Memento Moris. Posjetitelji će, naime, moći isprobati najpoznatije i najtraženije sorte vina, od popularne malvazije i terana, do desertnog muškata i raznih kupaža.

(Snimila Doria Mohorović)(Foto Vinari Istre)

Dobru istarsku kapljicu pratit će i gastronomske delicije za čiju su pripremu zaduženi Konoba Danijela iz Betige te "Nadine fritule". Druženje tijekom produženog vikenda na Giardinima upotpunit će i dobra glazba, pa će se tako ljubitelji vina moći zaplesati u petak uz ritmove DJ Keđa, dok će ih u subotu zabavljati DJ Matko Funkovich, a DJ Sosa u nedjelju. Na Uskrsni ponedjeljak muziku će puštati DJ Nice.

"Zabavite se i zaplešite na Giardinima tijekom produženog uskrsnog vikenda, isprobajte slasne istarske specijalitete, posebne slastice, i otkrijte vrhunska vina juga Istre!", pozivaju organizatori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of