humanitarni koncert

FOTOGALERIJA / Domaće snage rasplesale publiku i za Valenta od srca prikupile 11 tisuća eura

| Autor: Jelena MILOVIĆ


Iako je na početku večeri izgledalo kao da će odaziv na humanitarni koncert "Za Valenta od srca" u Domu sportova Mate Parlov biti ne baš posebno velik, večer je na kraju ugodno iznenadila.

Naime, ovog je petka prodano nešto više od tisuću ulaznica, a novčana sredstva su se osim kroz ulaznice simboličnog iznosa od deset eura, skupljala i na samom ulazu. U konačnici sve skupa je za Valenta ovog petka prikupljeno 11 tisuća eura. Iako je bio zakazan za 20 sati, program je započeo nešto kasnije, jer su organizatori uzeli u obzir da se Puležani neće striktno držati satnice. I bili su u pravu.

Koncert je započeo taman toliko sa zakašnjenjern da počne u pravom trenutku. Na početku su ljudi gotovo sramežljivo sjedili samo na tribinama, zatim su se sve više približavali bini. I broj pristiglih se sve više povećavao kako je večer odmicala, a dobra energija sve više dobivala pravi koncertni ugođaj.

Ovaj poseban događaj doživio je svoju ekspanziju kroz odličnu atmosferu, pjevanje u glas i puno osmijeha na licima. Pula ima srca, čulo se i od samih izvođača tijekom večeri, a Valent bez sumnje može biti ponosan na svoje sugrađane koji ga nisu iznevjerili.

Čak 16 bendova izašlo je ovog petka na binu, a publici su se predstavili uglavnom s dvije svoje pjesme. Svi su bili odlično dočekani. Poznate stvari, poznati izvođači, ali i dobro raspoloženje; bili su dobitna kombinacija ove pulske večeri, s domaćim snagama.

Kao što je bilo i najavljeno, nastupili su: Atomsko sklonište, Alen Vitasović, Antitodor, Anelidi, Electrical Zhbrufadors, Elis Lovrić, Erik Balija, Fallen Down Moon, Indivia, Irena&Mauro Giorgi, Kristina Iveković, Livio Morosin, Razor i Sour, a u zadnjem trenutku pridružila im se i 12-godišnja Zoe Šestan, koja je nedavno osvojila Sanremo Junior.

Voditelj programa bio je nenadmašan i omiljeni Todor, svakako zaslužan za odlično animiranje publike. Nije krio zadovoljstvo što je sve tako ispalo. "Bilo je fenomenalno. Puležani su pokazali da imaju veliko srce i bili su tu za našeg Valenta. I nisu samo za Valenta, već su tu uvijek kad treba", komentirao je Todor, koji i sam poznat kao veliki humanitarac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater