ODBOJKA NA PIJESKU

Prvi turnir Prve hrvatske lige. Na Valkanama istarske boje brane četiri kluba

Kod odbojkašica će se Žalu iz Banjola, koji je u prošloj sezoni osvojio treće mjesto, pridružiti drugoligaški prvak Fažana, a Fažanci su i u konkurenciji odbojkaša izborili promociju u najviši rang u kojem će praviti društvo Umažanima, koji su prošlu sezonu okončali na šestoj poziciji

| Autor: Ivica CEROVAC
SEZONA KREĆE U PULI - Ema Mrkić i Ana Šverko bit će glavne domaće uzdanice (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

SEZONA KREĆE U PULI - Ema Mrkić i Ana Šverko bit će glavne domaće uzdanice (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Na pulskim će se Valkanama ovog vikenda igrati prvi od tri turnira Prve hrvatske lige u odbojci na pijesku. Drugo okupljanje najboljih hrvatskih "pjeskaša" i "pjeskašica" bit će u Zagrebu 8. i 9. srpnja, a sezona će se zaključiti trećim turnirom kojeg će 5. i 6. kolovoza ugostiti Čakovec. Liga će se igrati dvokružno i u njoj će nastupiti osam klubova kod odbojkaša i isto toliko kod odbojkašica, a Istarska županija će u obje konkurencije imati dva svoja predstavnika.

Kod odbojkašica će se Žalu iz Banjola, koji je u prošloj sezoni osvojio treće mjesto, pridružiti drugoligaški prvak Fažana, a ostatak društva činit će Jarun i Siget iz Zagreba, splitski Žnjan, osječka Retfala, Opatija i Čakovec. I u konkurenciji odbojkaša Fažana je osvajanjem naslova prvaka u drugoligaškom društvu izborila promociju u najviši rang i tako se pridružila Umagu, koji je natjecanje u Prvoj ligi prošle sezone okončao na šestoj poziciji. Istarski odbojkaši snage će odmjeravati sa Zagrebom, Sigetom, Čazmom, Vukovarom, Žnjanom i Opatijom.

Raspored, odbojkašice, subota: Siget - Retfala (8), Fažana - Žnjan (9.40), Žal - Jarun (11.20), Opatija - Čakovec (13), Siget - Žnjan (14.40), Fažana - Žal (16.20), Retfala - Čakovec (18), Jarun - Opatija (19.40). Nedjelja: Žnjan - Retfala (8), Žal - Siget (9.40), Fažana - Opatija (11.20), Čakovec - Jarun (13), Žal - Žnjan (14.40), Fažana - Čakovec (16.20), Siget - Opatija (18), Retfala - Jarun (19.40).

Odbojkaši, subota: Siget - Čazma (8), Fažana - Opatija (9.40), Umag - Žnjan (11.20), Zagreb - Vukovar (13), Siget - Opatija (14.40), Fažana - Žnjan (16.20), Čazma - Vukovar (18), Umag - Zagreb (19.40). Nedjelja: Opatija - Čazma (8), Žnjan - Siget (9.40), Fažana - Zagreb (11.20), Umag - Vukovar (13), Opatija - Žnjan (14.40), Fažana - Vukovar (16.20), Siget - Zagreb (18), Umag - Čazma (19.40).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater