ODBOJKA NA PIJESKU

Igračice Žala iz Banjola nisu uspjele treću godinu u nizu osvojiti Hrvatski kup

| Autor: Ivica CEROVAC
Ana Šverko i Ema Mrkić (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Ana Šverko i Ema Mrkić (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Igračice Žala iz Banjola nisu uspjele treću godinu u nizu osvojiti Hrvatski kup u odbojci na pijesku. Na završnici odigranoj u Zagrebu "žalovke" je, u reprizi lanjskog finala, u četvrtfinalu pobijedio splitski Žnjan i tako zaustavio na putu prema "tripletti".

Ema Mrkić i Ana Šverko u prvom su susretu svladale Mirnu Bečić i Anu Ćubelić (21:14, 19:21, 15:9), no u drugom su susretu Erika Drviš i Barbara Kalister poražene od Lucijane Terze i Lee Rašić (13:21, 15:21), pa su splitske "pjeskašice" zbog boljeg omjera setova prošle u polufinale. Tu ih je čekala Fažana, koja je voljom ždrijeba u četvrtfinalu bila slobodna.

U prvom susretu Iva Ivanović i Dorotea Ćosić poražene su od Ivane i Ane Ćubelić (18:21, 21:14, 9:15), a u drugom su istu sudbinu doživjele Azra Rakić i Deborah Bertagia u ogledu protiv Terze i Bečić (8:21, 15:21). Splićanke su tako prošle u finale u kojem su poražene od zagrebačkog Sigeta, dok se susret za treće mjesto nije igrao.

Fažanci su nastupili i u konkurenciji odbojkaša, gdje su također krenuli od polufinala i zapeli na prvoj prepreci - Opatiji. Matija Šćepanović i Tin Ivanović poraženi su od Pavičevića i Baboka (17:21, 16:21), a Stefano Ljubešić i Vedran Arapović od Dukića i Smiljanića (16:21, 15:21).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum