ODBOJKA

Odbojkašice Pule osvojile šesto mjesto na juniorskom prvenstvu Hrvatske u Zadru

| Autor: Roberto CAR
JEDINE ISTARSKE PREDSTAVNICE U ZADRU - Juniorke Pule (foto: Facebook)

JEDINE ISTARSKE PREDSTAVNICE U ZADRU - Juniorke Pule (foto: Facebook)


Odbojkašice Pule osvojile su na koncu šesto mjesto na juniorskom prvenstvu Hrvatske u Zadru u konkurenciji osam ekipa. Puljanke su, kao jedine istarske predstavnice na prvenstvu, upisale dvije pobjede i tri poraza. U skupini su poražene od Splita i Osijeka, dok su svladale Olimpik. Potom su u razigravanju bile uspješnije od Vinkovaca da bi u borbi za peto mjesto izgubile od Olimpika kojeg su prethodno svladale u skupini.

Ovaj novi uspjeh mladih pulskih odbojkašica izborile su: Anika Kontošić, Hana Šljivo, Lena Mrkić, Nika Bugarin, Teuta Mravičić, Eli Županić, Khadi Bessene, Elena Posedel, Tina Buršić, Lara Škoro, Ema Stikić, Paola Flah, Nina Rojnić i Kety Sabo, a vodili su ih treneri Goran Jovanović i Tea Mavrić.

Rezultati u skupini: Pula - Split 1:3, Pula - Olimpik 3:0, Pula - Osijek 0:3. Razigravanje: Pula - Vinkovci 3:1; za 5. mjesto: Pula - Olimpik 1:3. Konačni poredak: 1. Split, 2. Rijeka CO, 3. Osijek, 4. Marina Kaštela, 5. Olimpik, 6. Pula, 7. Mladost, 8. Vinkovci.

U muškom finalu zagrebačka Mladost je pobijedila Ribolu Kaštelu s 3:0 (25:11, 25:19, 25:15). Treće mjesto pripalo je Mursi koja je savladala Zadar s 3:0 u setovima. Sadržaj

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater