ČESTITKA PREDSJEDNIKA HNS-A

Kustić: "Uspjeh koji potvrđuje snagu hrvatskog futsala"

| Autor: Glas Istre
(Foto: Drago Sopta/HNS)

(Foto: Drago Sopta/HNS)


Hrvatska futsalska reprezentacija uspješno je preskočila posljednju prepreku na putu prema Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu, reprezentaciju Poljske, s kojom je nakon pobjede u Koszalinu (3:2) remizirala u Zagrebu (2:2), a čestitke je potom uputio i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić. 

"Čestitam svim igračima i stručnom stožeru na čelu s izbornikom Mavrovićem na ovom sjajnom uspjehu, koji smo čekali 24 godine. No, tim je slađe proslaviti ovaj plasman, koji još jednom potvrđuje na koliko je visokoj razini i koliko je snažan hrvatski klupski i reprezentativni futsal. Posebno mi je drago zbog iskusnijih igrača koji su nekoliko puta bili vrlo blizu plasmana, preživjeli su neke bolne i tijesne poraze, i pokazali da se upornost, vjera i borbenost uvijek na kraju isplate. Zahvaljujem i navijačima na odličnoj podršci u ispunjenom Draženovom domu", poručio je predsjednik Kustić i dodao:

"Ovaj veliki uspjeh kruna je napora svih u hrvatskom futsalu, u koji HNS godinama ulaže sve više, pa čestitke i zahvale idu i svim klubovima, trenerima, igračima i dužnosnicima koji se svakodnevno trude da hrvatski futsal napreduje. Uvjeren sam da će naša reprezentacija imati što reći u Uzbekistanu te da će na Svjetskom prvenstvu igrati važnu ulogu. Neka reprezentativci s jednakim žarom brane hrvatske boje i donesu nam nove radosti."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini