ISTRA 1961

Malfatti: U narednim godinama ostvariti plasman u Europu

| Autor: Ivica Cerovac
TALIJANSKI DVOJAC RADI ODLIČAN POSAO - Attila Malfatti i Paolo Tramezzani (Snimila Leona Teodorović / Glas Istre)

TALIJANSKI DVOJAC RADI ODLIČAN POSAO - Attila Malfatti i Paolo Tramezzani (Snimila Leona Teodorović / Glas Istre)


Trebalo bi puno prašine otpuhati s povijesnih knjiga da se sjetimo tako sjajno odrađenog prvog poluvremena od strane Istre 1961, čiji trener nije skrivao zadovoljstvo zbog predstave koju su protiv Slaven Belupa pružili njegovi puleni. Za nju nije želio sve zasluge preuzeti na sebe, pa je na uobičajeno druženje s novinarima nakon utakmice stigao u društvu pomoćnika Attile Malfattija. U kratkom obraćanju Tramezzani je istaknuo da mu se činilo idealnom prilikom da mu da malo prostora te je svjetla pozornice prepustio svom pomoćniku, koji nije želio previše gledati u budućnost.

- U ovom smo trenutku usredotočeni na to da završimo sezonu na najbolji mogući način - rekao je Malfatti. - Sretni smo što smo šest kola prije kraja potvrdili ostanak u ligi, jer uvijek se treba biti oprezan dok on nije i matematički osiguran, a sad je naš cilj pokušati se popeti što je moguće više na ljestvici. Znamo da to neće biti lako jer su konkurenti jaki, a utakmice sve od reda teške i zahtjevne.

Zato moramo nastaviti raditi dan za danom, počevši već od sutra, kako bismo se što bolje pripremili za sljedeće susrete. Prvi na redu je Rudeš i premda je ove sezone skupio samo sedam bodova, pogledao sam mnoge njihove utakmice koje su kvalitetno odradili i jako se dobro suprotstavili protivniku. Bit će to još jedna bitka koju ćemo morati pripremiti na najbolji mogući način.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater