MODNA PRIČA

Dizajnerica Kristina Burja, voditeljica Marijana Batinić i stilistica Iva Gradišer predstavile kolekciju u Agrolaguninom masliniku - IKONA

Svaka od tri kreatorice IKone u kolekciju je unijela dašak sebe i svoje osobnosti, pa se u kreacijama isprepliću tri priče prožete osobnim iskustvima i estetikom, a Kristina Burja je na čarobnom predstavljanju u Istri istaknula: "Moj dizajn mora imati dublju poruku, koja mora biti glasnija od trenda. Upravo to pruža i IKona, naša kolekcija s pričom. S obzirom na to da iza nje kao inspiracija stoji prava žena, Marijana, ona automatski postaje još relevantnija i autentična. A to je divno!"

Modna priča

Modna priča


Kada spojite Istru i predivne žene, a želite prezentirati modnu kolekciju onda uspjeh neće izostati. Voditeljica, fashionistica i Instagram influencerica Marijana Batinić odabrala je Istru za prezentaciju modne kolekcije IKona, a u nju su uključene još dvije vrlo važne dame. IKona je, naime, rezultat dugogodišnje suradnje između dizajnerice Kristine Burje, voditeljice Marijane Batinić te stilistice Ive Gradišer, koje su surađivale i ranije na brojnim televizijskim projektima i Marijaninim javnim nastupima.

Jedinstvena modna priča

Spoj prekrasne prirode, vrhunske estetike i ženske ljepote najbolji je opis modno-gastronomskog događaja na kojem je predstavljena IKona, modna kolekcija koju ljubiteljice mode već očekuju s velikim nestrpljenjem. U istarskom masliniku Ol Istria, najvećem u ovom djelu Europe s čak 65 tisuća stabala, dogodila se prava čarolija, a Istra je, zapravo, bila savršena kulisa za pričanje nove, jedinstvene modne priče. Zapravo, spoj prekrasne prirode, vrhunske estetike i ženske ljepote - najbolji je opis vikenda u Istri koji je organizirala Agrolaguna. Bio je to gastronomsko-modni vikend hedonizma, sa svim okusima i mirisima Istre koje su prekrasne fotografije savršeno dočarale.

Modna priča

Ime kolekcije IKona simbolizira modnu povezanost triju različitih žena s istim modnim ciljem. To su Iva, Kristina i "ona" - Marijana, odnosno, svaka žena koja se u odjeći koju nosi želi osjećati sigurno, slobodno i samouvjereno, poput prave IKone stila.

Kolekcija nudi svevremenske komade za stvarne žene različite građe, a mogu se nositi na više načina - skrivajući nesavršenosti, a ističući ono najbolje na ženi. Svaka od tri kreatorice IKone u kolekciju je unijela dašak sebe i svoje osobnosti, pa se u kreacijama isprepliću tri priče prožete osobnim iskustvima i estetikom.

"Od materijala smo koristili svilu i konac te pamučni keper. Cijela kolekcija je u skladu s filozofijom mog brenda koji potiče održivi razvoj u modnoj industriji. Kolekcija će uskoro biti dostupna online u Krie web shopu kao i u boutiqueu Krie u Zagrebu", kazala nam je Kristina Burja.

Slavi ljepotu stvarne žene

"U kreacijama s potpisom IKona sam u potpunosti svoja i odjeća ne nosi mene, nego ja nju. S nestrpljenjem sam čekala lansiranje ove priče i osjećam veliku odgovornost. Između mene i publike postoji povjerenje, a ako iza nečega stojim sa svojim imenom, to mora u potpunosti biti usklađeno s mojom estetikom. Ovo je samo dio naše kolekcije, ostali komadi će se moći pronaći u Krie Design boutiqueu", rekla je Marijana Batinić o njihovu projektu koji slavi ljepotu stvarne žene.

Modna pričaModna priča

Stilistica Iva Gradišer stilski je uobličila i sa svojim osobnim stilom uskladila prepoznatljivi statement izričaj Krie Designa kojeg Marijana nosi već godinama.

"Moja uloga u cijelom projektu bila je uskladiti Marijanin modni stil s kreativnom vizijom Kristine Burje. Odabir kvalitetnih materijala i boja bio nam je imperativ. Važna nam je i multifunkcionalnost odjeće. U današnje vrijeme konzumerizma, zadovoljna sam postignutim, jer je riječ o komadima koji su, uz manje preinake i modne dodatke, nosivi u različitim prilikama, lako se mogu modificirati i prilagoditi različitim tipovima žena", rekla je Iva Gradišer.

Uživanje u gastronomskim delicijama

Cijela atmosfera događaja bila je uistinu posebna, a domaći brend Krie Design odavno je stavio naglasak na odredište u prezentaciji novih modnih priča. Nakon lokacija poput prekrasnih plaža Portugala, Alpa te pustinje u Abu Dhabiju, dizajnerica Kristina Burja istarski je maslinik s nepreglednim nizovima stabala vidjela kao scenografiju idealnu za snažno podcrtavanje modne poruke koju već godinama šalje o važnosti čuvanja prirode, njezinih ljepota i stvaranja odjeće prema kojoj osjećamo osobnu povezanost.

"Moj dizajn mora imati dublju poruku, koja mora biti glasnija od trenda. Upravo to pruža i IKona, naša kolekcija s pričom. S obzirom na to da iza nje kao inspiracija stoji prava žena, Marijana, ona automatski postaje još relevantnija i autentična. A to je divno", kazala nam je Kristina Burja, kreatorica koju svjetska publika nerijetko izdvaja po posebnosti dizajna.

Saznajemo kako je vikend hedonizma započeo je sneak peekom u kolekciju IKona. Nakon priče o modi i dizajnu uzvanice su se prepustile uživanju u morskim delicijama, istarskim sirevima Špin, ekstra djevičanskim uljima Ol Istria te u vrhunskim vinima Vina Laguna Festigia Castello, Festigia Malvazija kao i u pjenušcu La Perla Rose. 'Sneak peek' u kolekciju IKona bio je odličan povod za ženski vikend u Istri, u kojem su, među ostalima, uživale i Indira Levak, Franka Batelić, Ana Begić Tahiri, Sonja Kovač, Anita Dujić i Lidija Lešić, prave zaljubljenice u modu, ali i Istru. U jedinstvenom ambijentu maslinika s pogledom na more i najljepšim zalaskom sunca uživale su u finoj hrani i vrhunskim vinima Vina Laguna.

Modna priča

"U Istri se osjećam kao kod kuće, sve više vremena provodim u ovom prekrasnom dijelu Hrvatske, našem dijamantu. Uskoro otvaram ovdje i beach bar Colonia u Peroju, plaža Martulina, koji sam već najavljivala i bit ćete pozvani kao i moje drage prijateljice s kojima sam provela nezaboravan vikend pun smijeha i kušanja najfinije hrane i istarskih vina Vina Laguna. Sljedeći put kad se okupimo u Istri bit će i pjesme jer ću na otvorenju svog beach bara i zapjevati" kazala nam je poznata glazbenica Indora Levak, a sada poznata pod imenom Indira Forza.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of