DOBRA FORA

Marijana Batinić dobro nasamarila fanove: "Malo mi je i neugodno"

| Autor: L. S.
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Marijana Batinić zbunila je fanove na Instagramu s jednom fotografijom, a igrala je na kartu toga da većina neće čitati opis – što se ispostavilo točnim.

Naime, Batinić se slikala pored prozora s rukama na trbuhu, što je mnoge natjeralo na pomisao da je trudna te su joj stali čestitati u komentarima.

Među njima se našla i Sonja Kovač koja je pohrlila u komentar ostaviti čestitku, no brzo je shvatila da se radi o prvoaprilskoj šali:

“Lazes me! ‘Bemti ako je ovo prvoaprilska šala, Batinić nasamarila si me a duuuugo me nitko nije nasamario na prvi april! Šta ti je trudnićki mozak“.

Batinić joj je sa smijehom odgovorila: “Ma iz fore se slikala i skužim da je dobra prvoaprilska, a čak ništa ni lagala nisam samo ljudi vide ono što žele vidjeti”.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

“Malo je reći da sam se prejela, malo mi je i neugodno. A vi kako ste? P.S. Ne vjeruj uvijek svojim očima – stara prvoaprilska“, napisala je u opisu kojeg mnogi, kao što je pretpostavila, sudeći prema gomili čestitki u komentarima, nisu pročitali…

Kasnije je objavila i story objasnivši dodatno pomutnju: “Nikakav jastuk nije u pitanju, jednostavno sam pretjerala s materinom, pa hotelskom spizom i tako u krug… I toliko mi je bilo smiješno i još je 1. april da sam morala objaviti. Samo što rijetki čitaju caption, većina vidi ono što želi vidjeti”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater