"MODA MAGICA"

Deseti jubilarni Stehlik fashion show na Portarati: Oda Istri pulske modne dizajnerice Anje Stehlik

| Autor: Ian Tataj
(Snimila Ana Bolobicchio)

(Snimila Ana Bolobicchio)


Krenula je uvertira u 10. jubilarni Stehlik fashion show, koja će se ove godine održati na pulskoj Portarati u mjesecu srpnju. Pulska dizajnerica Anja Stehlik spojila je Istru i modu te predstavila kreacije "Made in Pula", a svaka od njih nosi u sebi priču koja se oslanja na suvremene trendove i estetiku.

- Grad Pula i TZ Pula prepoznali su važnost ovog modnog eventa i stoga mi je iznimna čast što će se 10. revija održati ispred Slavoluka Sergijevaca - simbola pobjede i hrabrosti, jedan prelazak iz prošlosti u budućnost te tome u čast pripremamo posebno scensko iskustvo, kaže Anja Stehlik, a otkriva i da će se ovom prigodom prikazati na Portarati i kratki modni film, snimljen diljem Istre.

(Snimila Ana Bolobicchio)(Snimila Ana Bolobicchio)

Nova limitirana kolekcija Anje Stehlik nosi naziv "Moda magica". U modnom editorialu, istarski pejzaži, odnosno slikovita mjesta poput Kršana, Žminja, centralne Istre, pazinskog Kaštela te utvrde Possert, Vrsara i Pule postaju pozornica na kojoj se ističe elegancija i autentičnost lokalnog stila.

(Snimila Ana Bolobicchio)(Snimila Ana Bolobicchio)

- Ovu modnu kampanju željela sam posvetiti Istri, mjestu gdje stvaram i oblikujem svoj brend "Made in Istra" s ciljem da publiku provedem editorialima kroz Istru, te podsjetiti na to koliko je važno cijeniti i njegovati svoje kulturno nasljeđe, kaže dizajnerica, te prenosi kako ova najnovija kolekcija istražuje različite teksture, boje, krojeve, odiše raskošnim materijalima koji su unikatni u detaljima, printevima te samoj izradi svakog modela te da svaka kreacija ima svoju priču i svoj karakter, ali zajedno stvaraju jedinstvenu harmoniju.

(Snimila Ana Bolobicchio)(Snimila Ana Bolobicchio)

Stehlik je pohvalila i vještu ruku fotografkinje Ane Bolobicchio, za čiju svaku sliku, kaže da "postaje svojevrsni portret Istre - bogatog kulturnog nasljeđa i raskošne prirodne ljepote", a model je na svim slikama kampanje koju prenosimo Sara Rupenović.

(Snimila Ana Bolobicchio)(Snimila Ana Bolobicchio)

Inače, pulska dizajnerica već više od 15 godina stvara svoje brendove Stehlik i popularni muški brend personaliziranih odijela O´dijelo; njena su muška odijela jedinstvena na području Hrvatske upravo zato što su unikatna i personalizirana - O’dijela je dosad radila za poznate osobe poput Matije Cveka, Stjepana Hausera, Frajli, Damira Kedže i ostalih.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter