MASTERCHEF

Večeras stresan duel za Antoniju i Josipa - tko zaslužuje ostati u Masterchefu?

| Autor: Glas Istre
(Foto: Nova TV Masterchef)

(Foto: Nova TV Masterchef)


Vrijeme je za novi MasterChef stres-test koji će biti potpuno drugačiji od dosadašnjih jer će se za ostanak u showu boriti samo dva kandidata – Antonia i Josip. Ishod večerašnjeg stres-testa otkrit će tko će zauzeti svoje mjesto među top 10 kandidata, a tko će zauvijek napustiti MasterChef. Dok će ostali kandidati, koji su već osigurali ulazak u top 10, sve promatrati s galerije, gledatelji će tijekom emisije u napetom iščekivanju ishoda duela imati priliku dati svoje mišljenje. Putem interaktivne platforme masterchef.hr/glasaj gledatelji će imati priliku izjasniti se tko zaslužuje ostati u showu.

(Foto: MasterChef / NovaTV))(Foto: MasterChef / NovaTV))

Još će neko vrijeme od ispadanja biti siguran Dominik jer je svojim kuhanjem izborio jednu posebnu povlasticu. .„Platinasta kartica donosi sreću i sigurnost, ali moraš ići u dvoboje, moraš je braniti, možeš je izgubiti i drugi te gledaju drugačijim očima“, reći će Dominik koji i daje inzistira na tome da je upravo on „kralj sifona“, iako je Manuel krenuo oštro na tu titulu kao i na platinastu karticu. No prije nego što njihovo nadmetanje dođe do punog izražaja, Josip i Antonia morat će pokazati tko od njih dvoje ulazi u top 10, a tko će se vratiti svojoj kući.

(Foto: Nova TV Masterchef)(Foto: Nova TV Masterchef)

„Nemam određenog favorita. Neka se bore i neka najbolji pobijedi“, kazat će Lara. Prije odlaska u stres-test, Josip će pustiti suzu i reći da je to samo zato što mu je jako stalo. Stjepan će im priopćiti da ih čeka jedan potpuno drugačiji stres-test, odnosno da ih čeka natjecanje s profesionalnim kuharom. Kako će to izgledati, ne propustite doznati u novoj epizodi MasterChefa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater