POČINJE DANCESTAR WORLD FINALS

U Poreč stiže više od 7.000 vrhunskih plesača

| Autor: C. B. G.

DanceStar World finals će i ove godine okupiti više od 7.000 vrhunskih plesačica i plesača koji će se, u razdoblju od 22. do 26. svibnja, u predivnom ambijentu Zelene Lagune, u dvorani Žatika, boriti za prestižnu titulu Dance Star 2019. Manifestacija će započeti impresivno paradom zastava koju će slijediti veličanstveno otvaranje natjecanja na predivnoj plaži Lotosi. Očekuje se više od 10.000 posjetitelja koji će imati priliku uživati u uzbudljivoj atmosferi, zabavi i vatrometu sve pod budnim okom poznatog DJa Luce Monttechija, koji će svojom glazbom atmosferu držati do kasno u noć.

Petodnevni događaj bit će popraćen brojnim seminarima i radionicama plesa te zabavama za natjecatelje, DJ partijima, FreeAllstyle Challengom, dok će kruna cijelog eventa biti Gala večer koja se održava u petak, 24. svibnja u 21.30 sat na Lotos plaži. Od 20 najboljih koreografija VIP žiri će izabrati tri najbolje izvedene. Cjelokupni pobjednik Gale osvaja visoku novčanu nagradu od 10 tisuća eura te prestižnu titulu DanceStar Gala Night Winner.

Posebnu važnost cijelom događanju dati će ovogodišnji član žirija Jed Florano, član trenutno jednog od najpoznatijih plesnih CREWova na svijetu - KINJAZ. Uz njega, ostali članovi žirija i voditelji plesnih seminara i radionica (kojih će biti čak dvadesetak) renomirani su plesači i koreografi iz cijelog svijeta: Zoltan Katona, Miloš Isailović, Željko Božić, Phillida Le-Roux-Liebenberg, Matic Zadravec, Sten Kuth, Murray Grant, Almira Osmanović - bivša nacionalna baletna prvakinja, direktorica Baleta u Splitu i Zagrebu i pedagoginja i koreografkinja.

Tijekom dugogodišnjeg djelovanja, DanceStar je predstavio Poreč i Hrvatsku kao jedno od najpoželjnijih plesnih odredišta u svijetu. Istarski i Hrvatski turizam za vrijeme trajanja DanceStar natjecanja, ostvaruje više od 38.400 noćenja, što predstavlja značajnu brojku noćenja u vremenu predsezone.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini