četverodnevna nogometna manifestacija

Mališani NK Lokomotive pobjednici u čak tri kategorije

| Autor: Glas Istre
(Snimio: Mihael Stojanović)

(Snimio: Mihael Stojanović)


Ovog vikenda Medulin je bio domaćin jednog od najvećih sportskih događaja u Hrvatskoj - 23. izdanja ZNS-a međunarodnog nogometnog turnira, na kojem je sudjelovalo 172 ekipe iz osam zemalja. Ovaj projekt okupio je impresivnu brojku od preko 2000 sudionika i još 3000 posjetitelja koji su uživali u četverodnevnoj manifestaciji.

U Arena Sport Centru natjecale su se ekipe u kategorijama od U-8 do U-13 iz Hrvatske i inozemstva. Sudjelovali su klubovi Istra, Dinamo, Hajduk, Budapest, Olimpija, Maribor, Raffl Austrija, Vojvodina te druge renomirane nogometne škole iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, Austrije, Mađarske, Srbije i Bugarske. Bio je tu i domaći NK Banjole. Zlatom su se naposljetku okitile ekipe MTK Budapest FC (U13), NK Maribor (U12), HNK Gorica (U11), NK Lokomotiva (U10, U9 i U8).

Uz turnir je održan Family Football Picnic, manifestacija osmišljena da pobudi interes djece za bavljenjem najpopularnijim sportom na svijetu kojem je Hrvatska dala nebrojen broj talenata što njezinu reprezentaciju drži godinama u svjetskom vrhu. Na ovom turniru stasale su nogometne zvijezde poput Matea Kovačića, Dominika Livakovića, Andreja Kramarića, Joška Gvardiola, Filipa Krovinovića Lovre Majera i drugih.

Osim što su mogli gledati nogometne majstorije svojih vršnjaka, mališani su uživali u PS4 šatorima, besplatnim napuhancima, sportskoj animaciji, gastrokutcima te ostalim zabavama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of