OD NOVOG ROTORA NA STOJI PREMA KUPALIŠTU STOJA OD DANAS JE MOGUĆE VOZITI

"Max Stoja" se radi punom parom, odgode nema - otvara se 8. studenog


Danas od 15 sati za promet je za sve vozače otvoren pravac od novog rotora na Stoji prema kupalištu Stoja. Dosad je, prije dvadesetak dana, bio otvoren tek jedan krak i to onaj koji vodi u naselje Zelenika i služio je prvenstveno tamošnjim stanovnicima. No danas je konačno otvoren cijeli prometni pravac prema Stoji, a još uvijek se radi u dijelu Ulice Stoja, ali za potrebe drugog gradilišta, onog hotela "Milan".

Kako ističu iz Grada Pule, nakon što je, dakle, nedavno za promet otvoren novoizgrađeni kružni tok na križanju Ulice Stoja i Veruda s rekonstruiranim privozom iz smjera Ulice Veruda te pravac prema Ulici Valkane, danas je za promet otvorena dionica u nastavku od rotora prema kupalištu Stoja. Ovim radovima prometno se uređuje područje oko budućeg trgovačkog centra Max Stoja, za što je investitor već uplatio komunalnu naknadu u visini od oko 28 milijuna kuna.

"Trenutno se na prometnici izvode radovi iscrtavanja prometne signalizacije nakon čega će biti moguće nesmetano prometovanje vozila iz pravaca Ulice Veruda preko rotora Ulicom Stoja prema Ulici Valkane i kupalištu Stoja", ističu nadležni iz Grada i pojašnjavaju da se radovi još uvijek odvijaju u dijelu Ulice Stoja, od rotora prema Jeretovoj ulici, ali se i oni planiraju dovršiti za nepunih mjesec dana, točnije početkom lipnja.

"Tijekom lipnja se planiraju završiti i ostali radovi na prometnicama i pratećoj infrastrukturi u zoni kamenoloma gdje se gradi trgovački centar Max Stoja. Netom spomenuti radovi odvijaju se ovisno o radovima izgradnje samog centra", kažu iz Grada. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ, snimio N. LAZAREVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD SRIJEDE

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater