GRAD PULA RASPISAO JAVNI NATJEČAJ

Gotovo 600 kvadrata na Autobusnom kolodvoru za 23,6 tisuće kuna


Grad Pula raspisao je javni natječaj za davanje u zakup deset gradskih poslovnih prostora, za koje, prema početnih cijenama mjesečnih najamnina, namjerava utržiti mjesečno gotovo 61 tisuću kuna. Javna licitacija održat će se u petak, 8. lipnja, u 12 sati u sali vijećnice Komunalne palače. Među njima se ističe veliki prostor od 591 četvornog metra na adresi Trg 1. istarske brigade 1, odnosno na Autobusnom kolodvoru gdje je bio smješten prodajni salon Toyote, koji se iznajmljuje po cijeni od 40 kuna po kvadratu, odnosno za mjesečno 23,6 tisuća kuna.

Najskuplji prostor, pak, s cijenom od sto kuna po četvornom metru, nalazi se na adresi Istarska 12, gdje se 92 četvorna metra iznajmljuju mjesečno za 9,2 tisuća kuna. Dva prostora u Ulici Sergijevaca imaju cijenu kvadrata od 80 kuna. Tako se prostor u Sergijevaca 4, površine 111,3 kvadrata, iznajmljuje za početnu mjesečnu najamninu od 8,9 tisuća kuna, a prostor u Sergijevaca 23, površine 83 četvorna metra, za mjesečni početni najam od 6,6 tisuća kuna. Zanimljiv je i poslovni prostor u Splitskoj 7, površine gotovo 200 kvadrata, kojem je početna mjesečna najamnina 5,8 tisuća kuna, odnosno 30 kuna po kvadratu.

Od ostalih poslovnih prostora na natječaju se nalaze oni na adresama Stankovićeva 18, Jeretova 37, Fižela 3 te Trg 1. istarske brigade 10 i 17. (G. R.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater