U ČETVRTAK

SVJETSKI DAN PLESA U MEDULINU: Nastupa 11 plesnih studija

| Autor: Cristian Bruno GALIĆ
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


U četvrtak, u Medulinu će se bogatim plesnim programom obilježiti, četvrtu godinu za redom, Svjetski dan plesa. Posjetitelji će moći uživati u nastupima malih i velikih plesača, u dvosatnom programu kojega organiziraju Plesni studio Pirueta iz Medulina i Općina Medulin.

Tom će se prilikom na medulinskoj rivi kod fontane publici predstaviti 11 plesnih studija, odnosno skupina, koje su za ovu priliku pripremile posebne koreografije. Nastupiti će Plesni studio Pirueta Medulin, Plesni studio Saltatrix, Plesni studio Plesaoničica – DND Pula, Klub sportsko ritmičke gimnastike Gazela, Plesna skupina „Latinitas“ OŠ Monte Zaro, Studio Upbeat, Zumba kids iz OŠ Veruda, Studio "Move me" Labin, Dječji vrtić Medulin te Dječji vrtić Sunčica iz Banjola.

Ukupno će više od 200 plesača i plesačica raznih uzrasta, slaviti ples i pokret kao umjetnost upravo na jedinstvenom plesnom podiju, kraj more u Medulinu. Publika će također imati priliku aktivno sudjelovati u plesnom programu. Od 18 do 18.15 sati, na rasporedu je Zumba kids pod vodstvom instruktorica Vere Maretić, Studio Upbeat i Paole Šimunović i Pirueta Medulin.

Nakon predstavljanja svih gostujućih i plesnih skupina domaćina, od 19.30 do 20 sati, održati će se polusatni Zumba fitness pod vodstvom instruktorice Marine Lorencin – Studio Upbeat. Cilj je ove, svake godine sve veće manifestacije, da plesom, osmjehom i pozitivnom energijom pošalje poruku zajedništva te da podsjeti javnost na ovaj umjetnički oblik u kojem jednako mogu uživati oni koji plešu i oni koji ih gledaju i bodre.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater