novi gastroduel

Top 10 MasterChef kandidata kuhat će za nikad zahtjevnije goste: "Nudite nam kremu od parmezana?!"

| Autor: Glas Istre
(Foto Nova TV)

(Foto Nova TV)


Šaroliki tim top deset kandidata MasterChefa zasukat će rukave i staviti na sebe plave i crvene pregače za novi gastroduel. "Volim gastroduele, volim raditi u timu", reći će optimistično Ana-Maria, a Manuel istaknuti da od prošlog puta, kada je tim pobijedio pod njegovim vodstvom i on voli gastroduele. Kandidati će otkriti i da je Dominik negdje u kući zagubio platinastu karticu koju je zaradio. "Skrivao ju je od nas, a onda ju je sakrio od sebe", komentirati će kandidati.

Žiri će izabrati Saru i Ana-Mariu za chefice u ovom timskom izazovu. "Potrudit ću se maksimalno, samo su mi bitni okusi", kazat će Ana-Maria. "Hvata me nervoza jer ne znam što nas čeka", otkrit će Sarah.

Neće ni slutiti koliko će teške goste dobiti, a dok se budu dogovarali za meni, gosti će im dolaziti i kritizirati predloženo. "Dajte nam nešto konkretno, čekam konkretnu ponudu. Nudite nam kremu od parmezana?!", reći će gošća i uhvatiti se za glavu.

Kako će proći ovo kuhanje i kakvo će iznenađenje doživjeti kandidati s gostima, ne propustite pogledati u novom uzbudljivom MasterChefa gastroduelu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater