program

Tjedan u kinu: Novi Ken Loach, Bob Marley i Pulica u punom zaletu

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Kino Valli i ovog tjedna donosi raznovrsan program i zanimljive naslove.

Od novih naslova, na programu su drama "Stari hrast" redatelja Kena Loacha, avantura "Izazova života" s Markom Whalbergom, te biografski "Bob Marley: One Love" o reggae ikoni koja je inspirirala mnoge generacije porukom ljubavi i jedinstva.

Oscarom nagrađena povijesna drama "Zona interesa" redatelja Jonathana Glazera prikazuje se kao dio "Propustili ste, pogledajte" programa 24. ožujka u 19 sati. "Slučaj Goldman", o drugom suđenju Pierreu Goldmanu, se prikazuje 27. ožujka u 19 sati kao dio "Mjeseca frankofonije".

"Slučaj Harms" se prikazuje 21. ožujka u 18.45 sati, a nakon toga slijedi razgovor s redateljem Slobodanom Peršućem u prostorima Kluba-knjižare Giardini 2. U sklopu "Full Moon Regate" se 21. ožujka u 20.45 sati prikazuje dokumentarac Ivice Kostelića "Transat".

Program "Doku dan" ovog tjedna prikazuje dokumentarac "Na Adamantu nitko nije savršen" redatelja Nicolasa Philiberrta, a bavi se stigmatizacijom psihičkih bolesti i institucionalizacijom ludila. Na rasporedu je 26. ožujka u 19.10 sati.

Na Matineji za umirovljenike se prikazuje francuski kandidat za Oscara, povijesno-kulinarska drama "Okus ljubavi" s Juliette Binoche i Benoitom Magimelom 26. ožujka u 10 sati.

U utorak, 19. ožujka, započelo je deveto izdanje "Pulice u kaputu" - revije filmova za mlade i djecu, te se do 24. ožujka dnevno prikazuje po jedan dugometražni i jedan kratki film za djecu. Tijekom trajanja programa se održava i radionica stop-motion animacije "Škare, papir, dinosaur", kao i izložba edukativnih i zabavnih kartica za razgovor nakon pogledanog filma. 

Cijeli program možete pronaći na web-stranici Kina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum