tjedni program

U kinu Valli ovog tjedna filmski noviteti, kultni klasik s Jimom Carryjem i novi kino kviz

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Tjedan od 15. do 21. veljače u pulskom kinu Valli na rasporedu ima za svakog ponešto.

Sa prikazivanjem počinje romantični fantazmagorični film "Stranci" redatelja Andrewa Haigha, baziran na istoimenom romanu Taichija Yamade, a u kojem glavne uloge tumače dobro poznati Andrew Scott, Paul Mescal, Claire Foy i Jamie Bell.

Gledatelji će se također moći zabaviti uz napeti triler "Madame Web" redateljice S. J. Clarkson s Dakotom Johnson u glavnoj ulozi, a na program dolazi i psihološka drama "Millerova djevojka" s Jennom Ortega ("Wednesday") u režiji Jade Bartlett.

U programu za djecu i mlade ovog tjedna se nalazi sinkronizirani obiteljski hit "Škola čarobnih životinja" redatelja Gregora Schnitzlera, a Kino 15+ donosi kultni klasik "Vječni sjaj nepobjedivog uma" iz 2004. s Jimom Carreyjem i Kate Winslet u glavnim ulogama.

Ukoliko ste propustili, ovog se tjedna može ponovo pogledati i "Uboga stvorenja" Yorgosa Lanthimosa, jednog od vodećih kandidata za ovogodišnje Oskare. Glavne uloge imaju Emma Stone i Willem Dafoe.

U sklopu Doku dana se prikazuje dirljivi dokumentarac "Beskrajno sjećanje" čileanske redateljice Maite Alberdi o ljubavi, brizi i sjećanjima između novinara i pisca Augusta Góngore, prominentnog kroničara zločina u doba Pinochetova režima i glumice, aktivistice i bivše ministrice kulture Pauline Urrutie.

Program "Filmovi za sva vremena" je u veljači u znaku Sofije Coppola, a ovog tjedna se prikazuje drama "Negdje" iz 2010. godine. Na "Matineji za umirovljenike" se prikazuje krimi-komedija francuskog redatelja Françoisa Ozona "Zločin je moj".

Za najveće filmofile, razigrano kino donosi novo izdanje Kino kviza u četvrtak, 15. veljače od 20 sati, a prijave ekipa su putem mejla.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of