FILMOFILIMA JAKO DOBRA VIJEST

Kino Valli počinje raditi u četvrtak, ALI NE KAO PRIJE

| Autor: Zoran ANGELESKI

Uz preporučene mjere za održavanje programa, Kino Valli preksutra, u četvrtak, počinje ponovno s projekcijama. Radnim danom prikazivat će se po dvije projekcije s pauzom od sat vremena između filmova, dok će se vikendom prikazivati i matineja za djecu.

Prilikom boravka u kinu posjetitelji će morati slijediti istaknuta pravila ponašanja. Broj sjedala formiran je na temelju preporučenih mjera distanciranja te će na raspolaganju biti svaki drugi red s po jedno ili dva mjesta, uz razmak od tri sjedala.

Sve će se dodirne površine dezinficirati između projekcija. Mole se posjetitelji da se ne zadržavaju nakon završetka projekcije te da na izlasku iz dvorane koriste oba izlaza.

Obvezno je pridržavanje fizičke distance i općih higijenskih mjera, a na samom ulazu, u toaletima i na blagajni, bit će dostupni dozatori s dezinfekcijskim sredstvom.

Pulsko kino počinje projekcijama filma "Emma" redateljice Autumn de Wilde, kostimiranom dramom prema istoimenom romanu Jane Austen, o bogatoj mladoj ženi koja vjeruje da se neće nikada udati, ali koja posreduje u romantičnoj vezi, te rumunjskog crnohumornog trilera "Zviždači" redatelja Corneliua Porumboiua (2019.), o policajcu koji igra dvostruku ulogu i koji se s lijepom Gildom upušta u vrtlog korupcije i izdaje.

Ovog vikenda za najmlađe će se prikazivati film "Naprijed" nastao u suradnji Disneya i Pixara, o dvojici tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Film je sinkroniziran i prikazat će se u subotu i nedjelju 23. i 24. svibnja te onog drugog vikenda 30. i 31. svibnja u 11 i 18 sati.

Od 28. svibnja do 3. lipnja prikazivat će se "Ona koju zamišljaš" redatelja Saffia Nebboua, o 48-godišnjoj profesorici koja se na društvenoj mreži predstavlja kao mlada pripravnica i pod pseudonimom počinje komunikaciju s mladićem Alexom, te "Sitne ribe" (redatelja Claudija Giovannesija), film nagrađen Srebrnim Medvjedom u Berlinu o bandi napuljskih dječaka uključenih u ulični rat od strane Camorre.>

Preporučuje se kupovina ulaznica putem mrežne stranice dok će blagajna s radom počinjati svakodnevno sat vremena prije početka prve projekcije. Posjetitelji koji su kupili ulaznice za program MetOpere i Boljšoj Balleta na blagajni mogu izvršiti povrat za neodržane programe.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom