ATLETIKA

Dobar nastup AKOSI Medulin u Puli: RISTOSKI SKOČILA TREĆI REZULTAT SEZONE

| Autor: Glas Istre
Mikela Ristoski

Mikela Ristoski


Na Otvorenom međunarodnom atletskom prvenstvu osoba s invaliditetom u Puli nastupila je i mala, ali moćna ekipa AKOSI Medulin pod vodstvom trenera Daniala Temima i Dragana   Brajkovića te postigla odlične rezultate.

Mikela Ristoski, osvajačica zlatne medalje u skoku u dalj na POI u Riju koja je nedavno proglašena najboljom sportašicom od 2000 do 2020. godine od HPO-a, skočila je 5,48m. Što je trenutno treći rezultat sezone u svijetu.

Ramon Bajčinovci je u kategoriji F 37 bio 3. u disciplini bacanja kugle s novim hrvatskim rekordom, 8.68m. Miroslav Milošević, kategorija F 54, je u bacanju kugle osvojio 2. mjesto s rezultatom 6.38m i 2. mjesto u bacanju diska sa 17.64m.

Po prvi puta nastupila je i Melisa Adrović, kategorija F 37, koja je bila 3. u kugli s daljinom 2.60 m, dok je u bacanju koplja izvan konkurencije postigla daljinu od 7.14 m.

Najmlađa sudionica natjecanja, 14 godišnja Denia Novosel, je nastupila u konkurenciji seniorki i u disciplini bacanja koplja 600 grama osvojila 3. mjesto s rezultatom 6.50 m, dok je izvan konkurencije kuglu od 2kg bacila 4.12 m.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom