TEŠKA OZLJEDA

Siromašan El Clasico nakon 11 godina: MESSI SLOMIO PODLAKTICU

(EPA)

(EPA)


Leo Messi slomio je podlakticu u 17. minuti susreta između Barcelone i Seville i morat će pauzirati najmanje tri tjedna. Messi je prigodom starta Franca Vasqueza nezgodno pao na ruku i odmah se počeo previjati od bolova. Iako je želio nastaviti utakmicu, ipak je otišao u svlačionicu, te na dodatne pretrage u klupsku bolnicu. Preliminarne pretrage pokazale su da je riječ samo o blagom istegnuću ligamenata lakta, ali uskoro su stigle crne vijesti.

- Velika je razlika imati Messija na travnjaku ili ne, međutim mislim da imamo dovoljno jaku momčad da možemo preživjeti i ovo razdoblje bez Lea, rekao je Gerard Pique, branič Barcelone.

U razdoblju bez Messija Barcelona igra niz važnih utakmica. Između ostaloga, Messi će preskočiti "El Clasico" protiv Real Madrida idućega vikenda, te dvostruki ogled s Interom u Ligi prvaka.

- Pokušat ćemo učiniti da se njegov izostanak osjeti što je manje moguće poručio je Ivan Rakitić.

"El Clasico" će se tako prvi put poslije 11 godina igrati bez Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Ronaldo je tada bio u Manchester Unitedu, dok je ljetos otišao u Juventus, dok Messija 2007. nije bilo zbog rupture bedrenog mišića. I tada se ozlijedio tjedan dana uoči velike utakmice. (Hina)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater