druga godina zaredom

U Umagu održan košarkaški turnir veterana

| Autor: Zvonimir Guzić
(Foto Zvonimir Guzić)

(Foto Zvonimir Guzić)


Povodom Dana grada Umaga Košarkaški klub Umag već drugu godinu za redom organizira međunarodni veteranski susret košarkaša na kojem je sudjelovalo šest ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Austrije.

(Foto Zvonimir Guzić)Karlo Harazim (najstariji sudionik); Hrvoje Puljko, MVP turnira i gradonačelnik Bassanese (Foto Zvonimir Guzić)

Nakon preliminarnih utakmica i finalnih skupina, momčad Umaga pojačana nekadašnjim hrvatskim reprezentativcem Davorom Marcelićem kao gostom osvojila je turnir ispred ekipe Zmaji iz Ljubljane. Organizirano je i natjecanje u tricama gdje je pobijedio Davor Marcelić, a za MVP proglašen je igrač Umaga Hrvoje Puljko. Prigodne nagrade najboljima je uručio gradonačelnik Umaga Vili Bassanese.

Nakon prvog dana i kvalifikacija momčadi su bile podijeljene u dvije skupine po tri ekipe. Za plasman od 1. do 3. mjesta borile su se ekipa Umaga, Zmaji iz Ljubljane i Podravec iz Virja, dok su za donji poredak participirale momčadi AIK-a iz Portoroža, Odvjetnici iz Zagreba i austrijski Graz.

(Foto Zvonimir Guzić)Karlo Harazim, Davor Marcelić i gradonačelnik Bassanese (Foto Zvonimir Guzić)

FINALNI REZULTATI

UMAG - PODRAVEC 100:79
AIK PORTOROŽ - GRAZ 55:52
ZMAJI - PODRAVEC 61:57
AIK PORTOROŽ - ODVJETNICI 57:67
UMAG - ZMAJI 104 :93
ODVJETNICI - GRAZ 73 : 46

KONAČNA TABELA

1. UMAG
2. ZMAJI
3. PODRAVEC
4. ODVJETNICI
5. AIK PORTOROŽ
6. GRAZ

Iz KK Umag zahvaljuju svim volonterima na pomoći oko turnira, te Gradu Umagu i Turističkoj zajednici Umaga koji su pomogli oko organizacije manifestacije. Turnir je kvalitetnim suđenjem popratila i ekipa sudaca na čelu sa Milanom Gadžićem.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater