TREĆI KLUB U HRVATSKOJ

VIDEO/PULSKI VESLAČI I VESLAČICE NIKAD BOLJI Na prvenstvu Hrvatske osvojili su čak 13 medalja. ČETIRI SU ZLATNE!

| Autor: Roberto CAR
Zlatna petorka - Mihael Balać, Filip Lukić, Matej Terlević, Lovre Puh i Diego Belci

Zlatna petorka - Mihael Balać, Filip Lukić, Matej Terlević, Lovre Puh i Diego Belci


"Nikad nismo bili bolji! Treći smo klub ukupno u Hrvatskoj, a osvojili smo čak 13 medalja u svim uzrastima!", javio se trener pulske Istre Elvis Orbanić u povratku iz Zagreba, gdje je netom održano četverodnevno prvenstvo Hrvatske u veslanju.

Imali su u Istri dosad brojne državne prvake, osvajali su pulski armovi brojne medalje, ali u ukupnom poretku nikad dosad nisu bili bolji od četvrtog mjesta.

- Prezadovoljan sam. Ne samo da smo treći klub u Hrvatskoj, već smo osvojili najveći broj medalja na prvenstvima Hrvatske. Da mi je netko uoči prvenstva rekao da ćemo osvojiti čak 13 medalja… Ma, presretan sam. Posebno me veseli što smo medalje osvajali u svim uzrastima, nije da imamo samo jednu dobru generaciju. Naravno, to nije došlo slučajno.

foto

Zlatne juniorke - Mia Grgorinić i Lara Komparić

Zlata su osvojili Matija Marem u skifu lakih juniora, Mia Grgorinić i Lara Komparić u dvojcu bez kormilara juniorki A, Katija Pejković i Laura Lalić u dvojcu na pariće kadetkinja A te Mihael Balać, Filip Lukić, Matej Terlević, Lovre Puh i Diego Belci u četvercu s kormilarom juniora B.

Utrka četveraca s kormilarom juniora B u kojoj je slavila pulska posada

Srebra su osvojili dvojac bez kormilara lakih seniora (Paulo Possi i Petar Opačić), četverac na pariće kadeta A (Fabio Peruško, Marin Radešić, Filip Peruško i Mate Banović), četverac na pariće juniora B (Andrea Bravar, David Medica, Mihael Balać, Lorenzo Markulinčić) i dvojac na pariće juniorki B (Chiara Biasiol i Mia Konović).

foto

Jarun se pjenio

Brončane medalje osvojili su četverac bez kormilara juniora B (Mauro Belci, Matej Terlević, Filip Lukić i Lovre Puh), četverac na pariće juniorki B (Marika de Gravisi, Chiara Biasiol, Petra Grabrić, Mia Konović), dvojac bez kormilara seniorki (Mia Grgorinić i Lara Komparić), četverac bez kormilara juniora A (Lovro Milinković, Andrea Biasiol, Roko Cigić, Matija Marem) te dvojac bez kormilara juniora B (Andrea Bravar i Lorenzo Markulinčić).

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU OD PONEDJELJKA, 14. RUJNA

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater