VESLANJE

Odlični nastupi istarskih klubova na Croatia openu: Istra osvojila 11, a Medulin dvije medalje

| Autor: Roberto CAR
Potencijalni reprezentativci - Lovre Puh, Niko Morić, Matej Terlević i Matija Marem

Potencijalni reprezentativci - Lovre Puh, Niko Morić, Matej Terlević i Matija Marem


Potencijalni juniorski reprezentativci Lovre Puh, Matej Terlević i Matija Marem, uz Nika Morića iz zagrebačke Mladosti, u četvercu bez kormilara osvojili su dva srebra

Veslači i veslačice Istre i Medulina vrlo su uspješno nastupili na prestižnoj međunarodnoj regati na Jarunu, Croatia openu. Članovi Istre osvojili su ukupno 11 medalja, od čega su četiri bile zlatnog sjaja. U subotu, prvog dana regate osvojili su Puljani dva zlata, dva srebra i dvije bronce, dok su u nedjelju dodali dva zlata, jedno srebro i dvije bronce.

U subotu su zlatne medalje osvojili Lara Komparić i Mia Konović u dvojcu bez kormilara juniorki A te Lorenzo Markulinčić i Mauro Belci u dvojcu bez kormilara juniora B. Srebra su oko vrata stavili potencijalni juniorski reprezentativci Lovre Puh, Matej Terlević i Matija Marem veslajući, uz Nika Morića iz zagrebačke Mladosti, u četvercu bez kormilara te David Medica u skifu juniora B, dok su bronce osvojili Fabian Pamić i Adrian Mačina u dvojcu na pariće juniora B i Filip Peruško u skifu kadeta.

U nedjelju su zlata osvojili Pamić, Mačina, Markulinčić i Medica u četvercu na pariće juniora B te Konović, Komparić, Ivančić i Biasiol u četvercu na pariće juniorki A. Srebro su ponovno osvojili Marem, Morić, Puh i Terlević u četvercu bez kormilara juniora A, dok su do bronce doveslali Peruško, Batel, Anić i Sardoz u četvercu na pariće kadeta te Balać i Bravar u dvojcu na pariće juniora A.

Veslačice i veslači Medulina osvojili su dvije brončane medalje. Oko vrata su ih stavili Martina Kaić u skifu seniorki te Matija Matika, Lucijan Boljun, Amel Crljenković i Daniel Milošević u četvercu bez juniora B. Četvrti su bili Matika i Boljun u dvojcu na pariće juniora B, a peti Crljenković i Milošević u istoj utrci te Emili Radolović u skifu juniorki B.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of