ISTRA 1961

Vuk: Vrhunski hotel, vrhunski stadion i tri boda, sve je bilo idealno

| Autor: Ivica CEROVAC
(Snimio Davor Javorović/Pixsell)

(Snimio Davor Javorović/Pixsell)


Kad dolazite u grad u kojem ste u proteklih deset godina odigrali 19 utakmica i pritom niti jednom niste slavili, a usto s nizom od šest kola bez osvojenog troboda i s pretposljednje pozicije na ljestvici stižete na noge domaćinu koji se bori za Europu te je nanizao tri gostujuće pobjede, i oni vječiti optimisti digli su ruke od vas.

U takvoj su se situaciji nalazili nogometaši Istre 1961 pred gostovanje u Osijeku, no tradicije postoje zato da se ruše i to je ovom prilikom "zeleno-žutima" pošlo za nogom.

- Sve je bilo idealno u ova dva dana. Vrhunski hotel u kojem smo bili smješteni, vrhunski stadion na kojem smo uzeli tri boda i potom pjesma u autobusu do povratka u Pulu, u koju smo stigli oko tri i pol sata iza ponoći - prenio nam je iz prve ruke Matej Vuk, nesuđeni strijelac na Opus Areni.

- Osijek je dobro ušao u utakmicu i poveo nakon ubačaja Lovrića, kojeg Mierez nije ni taknuo. Nezgodne su to lopte, jer golman ne zna što bi napravio u tom trenutku i iz takvih situacija često padaju golovi, što se i ovom prilikom potvrdilo. Nije nas to smelo, a onda se sve okrenulo nakon Bralićeva crvenog kartona, koji je bio u potpunosti zaslužen jer da ga nije na taj način zaustavio, išao bi Koski sam na golmana.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini