24. IZDANJE

Memorijalni turnir "Bojan Piutti": Buzećani s dvije pobjede osvojili domaći turnir

| Autor: Branko BAŠIĆ
fotografija ekipa Rk Buzet pobjednik turnira,B. BASxICxx

fotografija ekipa Rk Buzet pobjednik turnira,B. BASxICxx


Igor Šegota (Buzet) proglašen je najboljim igračem turnira. Priznanje za najboljeg golmana pripalo je novom buzetskom vrataru Aleksandru Tuševu, a najefikasniji strijelac turnira bio je Aleksandar Lazar iz redova Labinjana

Tri rukometna prvoligaša iz naše regije, Buzet, Kozala i Rudar, okupio je 24. Memorijalni turnir "Bojan Piutt". Momčadi su igrale skraćeno svaku utakmicu dva puta po 20 minuta, svaki sa svakim.

Kozala je u susretu s Rudarom pobijedila rezultatom 18:14, osvojivši drugo mjesto na turniru. Pobjednik turnira su rukometaši Buzeta, koji su upisali pobjede u obje utakmice, protiv Kozale rezultatom 23:21, a protiv Rudara rezultatom 22:19.

Najefikasniji u redovima Buzećana bili su Raul Valković s 11 zgoditaka, Arian Bašić s 9 , Leon Rušnjak sa 7 golova, koliko je zabio i Igor Šegota, koje je ujedno, proglašen i najboljim igračem turnira.

Priznanje za najboljeg golmana pripalo je novom buzetskom vrataru Aleksandru Tuševu, a najefikasniji strijelac turnira bio je Aleksandar Lazar iz redova Labinjana.

Treba reći da je ovaj tradicionalni turnir momčadima bio dobra priprema za predstojeća prvenstvena natjecanja u Prvoj ligi, koja počinju prvog vikenda u listopadu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater