ISTRA 1961

Hamza Jaganjac: Zasluge za pogodak idu Ekongu i Majstoroviću

| Autor: Roberto Car
(Snimila Leona Teodorović / Glas Istre)

(Snimila Leona Teodorović / Glas Istre)


Strijelac posljednjeg pogotka Istre 1961 na dogovoreni je razgovor na »Drosinu«, dva dana nakon četvrte pobjede u zadnjih pet susreta, stigao poput kakvog zaigranog dječaka, na romobilu. I odmah se ispričao što je malo promukao, posljedica fešte nakon 2:0 pobjede nad Varaždinom te zajedničkog druženja »zeleno-žutih« na Kamenjaku.

- Prvo smo odmah nakon pobjede u svlačionici pjevali »Noći istarske« a potom smo imali team building na plaži na Kamenjaku. Roštilj, muzika, pjesma... Bilo je prelijepo. Jedino je put do tamo malo teži, ali užitak je biti dio ove grupe - u dahu je izgovorio 20-godišnji napadač »zeleno-žutih« Hamza Jaganjac. - Posebno je lijepo u zadnjih mjesec dana. Stvarno smo uspješni i odlična je atmosfera na svakom treningu i utakmici.

Pet zadnjih utakmica obogatilo je pulski konto za velikih 13 bodova, jedino je Hajduk ostao neporažen u tom razdoblju. U petak je pulska momčad na oproštaju od svojih navijača za ovu sezonu, u direktnom ogledu za šesto mjesto, svladala Varaždince odličnom igrom u nastavku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter