PRVA LIGA

| Autor: B. BAŠIĆ
Deset golova u porazu - Damir Vučko, Buzet (B. BAŠIĆ)

Deset golova u porazu - Damir Vučko, Buzet (B. BAŠIĆ)


Bili su Buzećani u velikoj prilici da iz Dalmacije donesu bodove jer su većinu susreta, a pogotovo u prvom poluvremenu, imali vodstvo, ali uvijek kada su bili u prilici da podebljaju vodstvo i osiguraju pobjedu, nisu realizirali ponuđene prilike

Utakmica 13. kola Prve lige: Ribola Kaštela - Buzet 31:29 (14:15). Gradska dvorana Sokolana. Gledatelja: 300. Suci: Ante Pavić i Mate Torbarina (oba Zadar).

RIBOLA KAŠTELA: Ilić 6, Milas 6, Malnar, Čićmir, Milković 1, Krokar 4, Javorčić 1, Cvjetković 4, Dodig 3, Mirat, Kovačević 3 (3), Šegrt, Džakula, Vujičević 2, Fistonić, Mikas 1.

BUZET: Šverko, Petohleb, Klasanović 4, Božić 2, Zonta 2, Valković 6, Vučko 10 (1), Šegota, Černeka 1, Jović, Prelac, Bašić 4, Krbavčić, Šegota.

Sedmerci: Ribola Kaštela 3 (3), Buzet 1 (1). Isključenja: Ribiola Kaštela: 2 minute, Buzet 6 minuta.

Tako blizu, a tako daleko, bili su pobjedi Buzećani na gostovanju kod Kaštele. Bili su u velikoj prilici da iz Dalmacije donesu bodove jer su većinu susreta, a pogotovo u prvom poluvremenu, imali vodstvo, ali uvijek kada su bili u prilici da podebljaju vodstvo i osiguraju pobjedu, nisu realizirali ponuđene prilike. Kako to obično bude, kombinacija pada koncentracije, sudačkih odluka, nervoze i faktor sreće, na kraju vodi u poraz.

Briljirali su i zabijali u prvom poluvremenu Bašić, Vučko i Valković, pa Buzećani imaju najveće vodstvo na utakmici u 24. minuti (10:13). Ipak, u završnici poluvremena domaći s dva uzastopna pogotka smanjuju na gol razlike (14:15).

U nastavku buzetska obrana nije najbolje funkcionirala, nisu imali u obrani prav rješenja za raspoložene napadače Kaštele, pa tako domaći u 34. minuti poravnavaju rezultat (16 :16). Igra se nakon toga gol za gol. Kod Buzećana su pogađali Klasanović, Božić i Zonta, ali do rezultatskog odvajanja nije došlo. Posljednje vodstvo na utakmici Buzećani imaju pogotkom Bašića u 55. minuti (27:28), a tada s četiri uzastopna pogotka Kaštelani u završnici stvaraju nedostižnu prednost (31:28).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater