ISTRA 1961

Paolo Tramezzani: Bila je ovo posebna utakmica zbog naših navijača

| Autor: Ivica Cerovac
NAVIJAČI ZAZIVALI OSTANAK - Paolo Tramezzani (Snimila: Leona Teodorović)

NAVIJAČI ZAZIVALI OSTANAK - Paolo Tramezzani (Snimila: Leona Teodorović)


Paolo Tramezzani nastavlja sa žetvom bodova na zeleno-žutoj klupi. Talijanski stručnjak preuzeo je prije 100-tinjak dana Istru 1961, koja je nakon 21 odigranog kola na svom kontu imala 18 bodova, i potom u narednih 14 utakmica osvojio 23 boda, učinak od kojeg su u tom periodu uspješniji tek Dinamo i Rijeka. Upisali su Puljani pod Tramezzanijem šest pobjeda, pet remija i tri poraza, a posebno su impresivni bili u pet posljednjih kola, u kojima su od mogućih 15 osvojili 13 bodova.

- S obzirom na formu koju pokazujemo i rezultate koje ostvarujemo, često pomislim kako je prava šteta što prvenstvo završava sljedećeg tjedna. Pričinjava nam zadovoljstvo način na koji igramo i činjenica da se dižemo iz utakmice u utakmicu, ali s druge strane, sezona je bila duga, teška i komplicirana te sam svjestan da se igrači trebaju malo odmoriti. No, prije toga želimo je privesti kraju na najbolji mogući način - nadovezao se Paolo Tramezzani, trener Istre 1961.

U posljednjoj ovosezonskoj domaćoj utakmici, "zeleno-žuti" su s 2:0 svladali Varaždin i tako dodatno razgalili svoje vjerne navijače.

- Drago mi je da smo se od navijača oprostili pobjedom. Nismo im je uspjeli pokloniti protiv Hajduka, na utakmici koja je odigrana u posebnoj atmosferi i stoga me ovaj rezultat dodatno veseli. Sretan sam zbog naših navijača, koji su bili »ludi« na kraju utakmice. Strast koju su pokazali je nešto što uvijek volim vidjeti, a u takvim trenucima prepunim emocija teško je skrivati osjećaje i ne biti zadovoljan. Lijepo sam se osjećao i stvarno sam bio dirnut s puno stvari - nije krio Tramezzani.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter