Europska rukometna federacija

Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Istre službeni destinacijski partneri Lige prvaka

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Uoči nastavka elitnog europskog klupskog natjecanja, odnosno EHF Lige prvaka, iz krovne europske rukometne organizacije EHF-a stižu vijesti da su Hrvatska turistička zajednica, kao i Turistička zajednica Istre, postale službeni destinacijski partneri EHF Lige prvaka. Ugovor, koji je sklopio marketinški ogranak Europske rukometne federacije, EHF Marketing GmbH, također uključuje sezone 2024./25. i 2025./26.

- Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Hrvatskoj turističkoj zajednici i Turističkoj zajednici Istre u naše vodeće muško klupsko rukometno natjecanje. Novo partnerstvo ide ruku pod ruku s našom strategijom izlaska na tržište dok ostvarujemo održivi poslovni utjecaj u marketingu - rekao je David Szlezak, direktor marketinga EHF-a.

- Hrvatska je poznata sportska nacija, a naše rukometašice i rukometaši aktivni su diljem Europe. Znamo da je rukomet kao sport iznimno popularan kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe te da će ova suradnja s Machineseeker EHF Ligom prvaka pružiti još veće promotivne prilike na našim ključnim europskim tržištima.

Stvaranje svijesti o destinaciji kroz sport, kako za Istru tako i za Hrvatsku, pokazalo se kao dobitna kombinacija - istaknuo je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

- Istra se na turističkoj karti pozicionirala kao lifestyle destinacija najviše kvalitete sa širokim spektrom iznimnih doživljaja, a svoje komparativne prednosti umrežila je s ključnim i globalno prepoznatljivim brendovima. Izuzetno smo ponosni na sportsku orijentaciju naše regije, ne samo kao domaćini sportskih spektakla i vrhunskih sportaša koji se pripremaju kod nas, već i kroz suradnju s vrhunskim brendovima, koju nastavljamo kroz novo uzbudljivo partnerstvo s Machineseeker EHF Ligom prvaka.

Novo prestižno partnerstvo uključuje gradove Poreč i Umag kao kolijevke rukometnih i sportskih destinacija koje predstavljaju Turističku zajednicu Istre u ovom projektu - zaključio je Denis Ivošević, direktor Turističke zajednice Istarske županije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater