peti dan potrage

I dalje nema napretka u pronalasku Dankinog tijela. Pretražuje se i bunar uz kuću jednog od osumnjičenih

| Autor: Glas Istre
(Foto M.M./ATA Images/Pixsell)

(Foto M.M./ATA Images/Pixsell)


Peti je dan potrage za tijelom ubijene Danke Ilić, dvogodišnje djevojčice koja je u Banjskom Polju kod Bora nestala još 26. ožujka. Ubojstvo je priznao jedan od dvojice radnika Vodovoda koji su je prvo udarili automobilom, a onda ugušili i bacili na deponij. Tijelo je kasnije premjestio jedan od njih, Dejan Dragijević, a prema priznanju, pomogli su mu otac i brat. Obojica su pritvorena, a brat je preminuo u nedjelju. Drugi radnik Vodovoda Srđan Janković brani se šutnjom, prenosi Dnevnik.hr.

"Može biti da su saznali, raspitali se što sve znači tijelo, da se boje... Može biti da su ga više puta premještali. A može biti i da su napravili nešto još monstruoznije s tijelom djeteta. Kao majci i čovjeku, teško mi je reći što mislim da su napravili. Ne mogu ni izgovoriti to što mislim da su učinili", rekla je Bojana Otović Pajnović za Blic

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog da je s kolegom Srđanom Jankovićem ubio dvogodišnju Danku Ilić, saslušana je u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru. Nakon toga za Kurir je rekla da su inspektori iz njezine kuće odnijeli stvari koje pripadaju njezinim sinovima i mužu.

Blic je oko podne javio da je zlotsko groblje nova lokacija na kojoj policija traži tijelo ubijene devojčice.

Oko 13.30, kolona policijskih vozila iz Zlota uputila se prema Boru, a onda se naglo zaustavila kod brestovačkog mosta kako bi pretražila i ovu lokaciju u nadi da će pronaći tijelo ubijene Danke Ilić. Kako javlja reporter Telegrafa s lica mjesta, policajci su opkolili obje strane mosta i ne daju nikome da se približi.

U potrazi za Dankinim tijelom dvoja policijska i vatrogasna vozila došla su do kuće majke osumnjičenog za ubojstvo, Dejana Dragijevića. Pretražuje se teren između kuće osumnjičenog i susjeda, a u fokusu je bunar kojeg čovjek ima u svojem dvorištu, javlja Telegraf. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of